Workshop Hooggevoeligheid en Paarden Maart 2022

Workshop Hooggevoeligheid en paarden

Voel, beleef en ontspan!

Een bijzondere en inspirerende workshop waarbij we op zoek gaan naar kwaliteiten en talenten van hooggevoeligen met behulp van paarden(Volbloed Arabieren), hondje Knut en de natuur. Je leert oa hoe je een verbinding kunt maken met je hoofd, je hart, je gevoel en dat met twee benen op de grond. Dit heeft als voordeel dat je je heel bewust word van je eigen blokkades en ongemakken en daardoor prikkels van buitenaf vele malen beter kunt reguleren en reduceren. De paarden kunnen je bij de bewustwording van je lichaam en geest het beste ondersteunen omdat zij zelf ook zo sensitief zijn.

Sinds een korte tijd zetten wij tijdens deze workshop voor hooggevoeligen 1 van de meest sensitieve en mensgerichte paarden in die er zijn. We zetten de prachtige en vaak magisch uitziende volbloed arabieren in.  Deze staan binnen de paardenwereld te boek staan als ZEER sensitief. En ja dat zijn ze zeker van ze zijn echt bij uitstek geschikt voor paardencoaching maar ook zeker voor paardencoaching met Hoogsensitieve personen.

Leer omgaan met prikkels, wordt je enorm bewust van wat van jou is en wat van de ander, een dag genieten en vooral ook humor met gelijkgestemden, een veilige en vertrouwde omgeving waar je je eigen verhaal kan delen en ‘helen’. Tijdens de dag gaan we o.a. door middel van paarden- en hondencoaching, systemisch werken en (energetisch) lichaamswerk op zoek naar hoe jij je kwaliteit als hoogsensitief persoon direct kan inzetten. 

Informatie:

 • Klik hier om direct te reserveren>>
 • Data: 26 Maart 2022 | Mei 2022 | September 2022
 • Duur: 10:00 – 16:00 uur
 • Locatie: Prachtige basic privé locatie in Nijmegen. Informatie word na aanmelding verstrekt.
 • Kosten per dag: AANBIEDING €125,- ipv  €149,-  dit is incl. de hele dag koffie, thee, water, heerlijke versnaperingen, gezonde lunch, certificaat en een extra online coachgesprek na de dag. Heb je al eens eerder deelgenomen aan een coaching, opstelling of traject bij ons of kom je met vrienden(innen) dan krijg je nog eens €15,- korting per persoon voor deze workshop.
  • SPECIALE aanbiedingen:
   3x workshop/ systemische dagen of paardencoachsessies(1,5 uur) NU  €299,- i.p.v.  €447,-  
   6x workshop/ systemische dagen of paardencoachsessies(1,5 uur) NU €499, i.p.v. €894
   Tijdens deze korte/ middellange trajecten werken we toe naar jouw persoonlijke vraagstuk/ wens/ droom! Als voordeel heeft dit dat je als HSP-er meer tools krijgt om in je kracht te komen en het voordeel uit HSP te halen. Het is namelijk inclusief extra online/ telefonische coaching tussendoor. Zo kun je voor jezelf een mooi traject ervaren naar meer innerlijke kracht, energie & (werk)geluk.
   Voor vragen of meer informatie over de speciale aanbiedingen raad ik je aan om een gratis intake te doen.
  • LET OP!! Reserveer op tijd er zijn tijdens deze dag slechts enkele plaatsen te reserveren.
  • Corona: Wij volgen de actuele richtlijnen van RIVM en KNHS (paardensport)

  Geef bij je reservering je dieetwensen en/of allergieën door zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

  Reserveren of geheel vrijblijvend meer informatie aanvragen? Vul dan het contactformulier in>>. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden door te nemen.

  Lees hier een aantal recensies>>

  Deze workshop is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn.

  Ga je liever alleen of met een vriend(in) met je hooggevoeligheid aan de slag dan is het ook mogelijk om een verkorte workshop te doen.

  In overleg is het mogelijk om deze workshop op een ander tijdstip, datum en eventueel op locatie te organiseren. Laat het ons weten wat je voorkeur is.

  Door je op te geven ga je akkoord met de algemene voorwaarden  en de privacyverklaring van SDM horses | Paardencoaching Nederland. Deelname is geheel op eigen risico

Paardencoaching iets voor jou?

Paardencoaching is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘testimonials’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies.
Wil je vrijblijvend meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een kennismakings sessie bij de paarden? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden op maat door te nemen. 

Met positieve groeten,
Margien Wouters
SDM horses | Paardencoaching Nederland
info@sdmhorses.nl

[contact-form-7 id=”7335″ title=”Informatie aanvragen met telefoonnummer”]

een impressie van het aanbod

Individuele coachsessie

Tijdens een persoonlijke coach sessie ervaar je hoe paarden kunnen spiegelen en hoe je met meer energie, rust en vertrouwen je persoonlijke en zakelijke doelstellingen kan behalen. Tevens bieden wij unieke coach trajecten op maat aan tegen aantrekkelijke tarieven. O.a.: Persoonlijk leiderschap, Trauma (angst, PTSS) programma, begeleiding bij hooggevoeligheid.

Systemische coachsessie

Een opstelling geeft vooral bewustwording, rust en vertrouwen voor een langer termijn.Tijdens een opstelling met paarden en representanten kun je gaan onderzoeken waar (familie) patronen, pijnen en wellicht trauma's vandaan komen. Je keert echt terug naar je bron jouw eigen systeem van herkomst.

Workshop hooggevoeligheid

Voel, beleef en ontspan! Een workshop waarbij we op zoek gaan naar de kwaliteiten en talenten van mensen die gevoelige zijn met behulp van paarden & honden. Echt de moeite waard om je bewust te worden van hoe je om kan gaan met prikkels en energieen van anderen.

Ruitercoaching | Paardrijles

Krijg een unieke verbinding met je paard, leer op elkaar vertrouwen en samenwerken thuis, op concours, in de trailer en andere spannende en ontspannende momenten. Word samen dat unieke team. Ook op je paard zijn paarden geweldige spiegels. Je gaat zowel op je paard, naast je paard en zonder paard je talent ontwikkelen.

wat klanten schrijven

Ik had geen idee wat ik moest verwachten van een paardencoach sessie. Ik ben samen met een vriendin de vriendinnen workshop gedaan. Het was vooral vol "power" mijn eigen authentieke krachten ontdekken en in letterlijk in beweging komen. Een ontzettend bijzondere ervaring die mij ook in mijn carriere in beweging heeft gezet.
Lisa
Zelfstandig onderneemster
Wat een prachtige sessie heb ik gehad. Jaren lang had ik fysieke klachten en koude handen en voeten. Na de sessie heb ik die niet meer. Echt heel bijzonder. Toen ik helemaal ontspannen werd en ik ging liggen deed het paard dat ook. Ook mijn fysieke klachten zijn minder en ik heb veel meer energie. De paardencoaching was een prachtige aanvulling op mijn reguliere therapie.
Ingrid H.

Het laatste nieuws

blijf op de hoogte

Meld je aan voor het laatste nieuws & activiteiten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.