Paardencoach Gelderland Margien

paardencoach

hoe paardencoaching mijn leven veranderde

Mijn eigen paard was mijn eigen spiegel

Met trots ben ik in juli 2014 mijn eigen coachingsbedrijf ‘SDM horses’ gestart, waar ik mijn passie voor het vak van coaching en begeleiding van mensen in een proces van persoonlijke ontwikkeling en groei volledig tot zijn recht kan laten komen.

Wanneer je authentieke kracht niet meer vanzelfsprekend is

Na mijn HBO-studie als marketeer ben ik gaan werken als account manager bij een multinational. Toen ik daar werkte zat ik in de bloei van mijn leven en kon ik net gaan beginnen met een nieuwe uitdaging als sales manager. Tijdens deze buitendienstfunctie kreeg ik een ernstig auto-ongeval. Ik werd geraakt door een tegenligger die op mijn weghelft kwam en heb de dood in de ogen gekeken. Dit heeft mijn leven in een paar seconden totaal op zijn kop gezet en veranderd. Van een zelfstandig, ondernemend en enthousiast persoon veranderde ik in een getraumatiseerd persoon en werd ik afhankelijk van anderen. Door dit ongeluk ben ik enorm ver weg geweest van mijzelf, van mijn authentieke kracht. Na het spreken van vele therapeuten, psyschologen en het volgen van diverse re-integratietrajecten was er echter nooit iemand zo dicht bij de kern gekomen als mijn eigen (sport)paard Shamyr (Miss Utopia). Zij was de eerste die mij écht een spiegel voor kon houden. 

Mijn paard gaf me écht inzicht in mijzelf

Er waren weinig mensen die aan de buitenkant iets aan mij zagen. Maar daar was mijn paard, zij voelde alles wat er in mij omging en reageerde daar op. Ineens was ze doodsbang voor me, schoot ze achter in de stal en wilde geen enkel contact met mij maken. Dat was ontzettend confronterend. Na dat eerste bijzondere moment van confrontatie volgden er nog velen. Ik heb zelf de kracht van paardencoaching kunnen ervaren en heb dit meegenomen tijdens mijn opleiding tot paardencoach.
In de afgelopen jaren ben ik door diepe dalen gegaan en heb ik heel wat teleurstellingen moeten verwerken. Door middel van paardencoaching ben ik bewuster van mijn eigen authentieke kracht, vind ik meer rust en weet ik beter met mijn beperkingen om te gaan. Al mijn ervaringen hebben mij er toe gebracht om mijn eigen coach bedrijf ‘SDM horses’ & ‘Paardencoaching Nederland’ te starten en zo samen met mijn paarden iets voor anderen te kunnen betekenen. Niet met de insteek om iedereen ‘uit de put te halen’, maar vooral om mensen inzicht te geven in hun kernkwaliteiten en hun ‘authenthieke zelf’. Echt het beste uit je halen door te voelen en ervaren wat voor jou de manier is om jouw hart te volgen & je dromen waar te maken met of zonder beperkingen.

10 jarige bestaan

Dit jaar bestaan we 10 jaar. Samen met diverse paarden en tegenwoordig de super sensibele Egyptische Volbloed Arabieren hebben we al heel wat prachtige paardencoaching, teamontwikkeling, leiderschaps trainingen, opstellingen enz enz mogen verzorgen.  We zijn daar super trots op. 

Televisie NPO “Iedereen verlicht”

Vorig jaar is er van mijn persoonlijke verhaal een documentaire gemaakt op de NPO bij het programma “Iedereen verlicht” Wat een fantastisch team zat hierachter en wat hebben ze deze opnames prachtig begeleid. Persoonlijk was het voor mij een therapie en zich. 

Klik hier om de de documentaire te bekijken>>

Ontwikkeling & Opleidingen

De afgelopen 2,5 jaar hebben wij misschien minder geplaatst op deze site echter is er zeker niet stil gezeten. De afgelopen jaar heb  ik weer heel veel aan mijn eigen transformatie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap gewerkt en ben weer opleidingen gaan volgen om een up to date aanbod te kunnen geven met en zonder paarden. Tevens ben ik mij nog meer in het energetisch werken en spirituele Quantum fysica gaan verdiepen. Dit heeft tot zo veel nieuwe inzichten geleid. En het heet er toe geleid dat het geen ik ooit tijdens mijn opleiding tot (Systemisch? Sjamanistisch) paardencoach nog meer mag gaan uitdragen. Mijn visie blijft hetzelfde en gaat nog verder in oneindigheid van mogelijkheden. Alles is mogelijk!

Verbinding van je hoofd met je hart met je onderbuik gevoel en vooral heel stevig met 2 voeten op de grond is de sleutel!

En JA de paarden zijn daar in  in mijn optiek echt de allerbeste begeleiders in. 

Alles is er al en de sleutel ligt in jezelf en zeker niet bij en door anderen. En dat doen de paarden die brengen je weer in je lijf en in jezelf. En ook jij mag dat (weer) voelen, ervaren en ontvangen vanuit liefde en dankbaarheid.

De afgelopen jaren heb ik de volgende diploma’s ontvangen:

  • IEMT Practitioner (Krachtige interventie voor oa Trauma transformatie, burn-out en transformatie van andere problemen waar je tegen aan loopt.)
  • Quantum Leadership (Innoverende leiderschaps technieken voor Mens & Organisatie) Opleiding van Roy Martina, Milan Somers (NLP en Hypnose expert) en Briony van der Busse.
  • Reiki 1,2,3 en de Master (Reiki geven en het geven van Reiki trainingen/ inwijdingen)
  • Quantum Connection Hypnose Technic Coach (Quantum Hypnose & Quantum Jumping, een zeer innovatieve en krachtige interventie om te manifesteren en zeer goed te kunnen ontspannen) Opleiding bij de Bridgeman Academy met Roy Martina en Milan Somers. Klik hier voor de link naar de website>>

Deze krachtige interventies zijn allen ook door mijzelf uitgeprobeerd. Ik zeg altijd ik ben net een kok, net als die kok proef ik ook altijd alle ingrediënten en daar waar ik zelf enthousiast ben wil ik het met veel passie en liefde overdragen op anderen. Omdat ik het een ieder gun die op wat voor manier dan ook vastloopt in het leven zakelijk of prive.

[Klik hier om je GRATIS eerste voorbereidende audio voor Quantum Hypnose te ontvangen]

 

Paardencoaching iets voor jou?

Paardencoaching is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘testimonials’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Omdat coaching zeer persoonlijk is bied ik diverse trajecten aan. Op mijn website lees je meer over de diverse coachingsvormen, evenementen voor jou als leidinggevende, persoon of ruiter. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie, een offerte aanvraag voor bedrijven, advies bij burn-out en re-integratie, traumaverwerking(IEMT), Quantum Jumping en Quantum Hypnose enz.

Persoonlijk en zakelijk blijf ik altijd door ontwikkelen om innovatief te zijn in dit vakgebied. De afgelopen jaren heb ik het Reiki Masterschap, IEMT practitioner en Quantum Leadership en Quantum Hypnose diploma behaald. 

Wil je vrijblijvend meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een GRATIS kennismakingssessie? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden op maat door te nemen. 

Met positieve groeten,
Margien Wouters
Paardencoaching Nederland
Mobiel/ Whats app: 06-22605597

Volg ons op social media