10 jarig bestaan

10 Jarig bestaan Paardencoaching Nederland, Gelderland SDM Horses

Dit jaar op 7-7-2024  bestaan wij 10 jaar. Samen met diverse paarden en tegenwoordig de super sensibele Egyptische Volbloed Arabieren hebben we al heel wat prachtige paardencoaching, teamontwikkeling, leiderschaps trainingen, opstellingen enz enz mogen verzorgen.  We zijn daar super trots op. 

Natuurlijk gaan wij dit vieren en wel met iets bijzonders…. Er is namelijk de afgelopen jaren zo veel moois gebeurd en wij zitten momenteel in een transformatie fase waarbij we iets nieuws gaan introduceren!!

Blijf op de hoogte want het wordt nog mooier.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten. Uiteraard zijn wij te vinden op de socials.

[wysija_form id=”1″]

Volg ons op social media

Paardencoaching iets voor jou?

Paardencoaching is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘testimonials’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Omdat coaching zeer persoonlijk is bied ik diverse trajecten aan. Op mijn website lees je meer over de diverse coachingsvormen, evenementen voor jou als leidinggevende, persoon of ruiter. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie, een offerte aanvraag voor bedrijven, advies bij burn-out en re-integratie, traumaverwerking(IEMT), quantum hypnose enz.

Wil je vrijblijvend meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een GRATIS kennismakingssessie? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden op maat door te nemen. 

Met positieve groeten,
Margien Wouters
Paardencoaching Nederland
Mobiel/ Whats app: 06-22605597

"De eerste stap naar succesvol zijn die zet je zelf"

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.