contact

voor al je vragen en informatie

Contactgegevens

Voor specifieke vragen, algemene informatie en/ of reserveren kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens of het contactformulier. Het aller snelst is om te bellen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en kun je al vragen of wellicht onduidelijkheden over de site stellen.

Onze hoofdlocatie waarbij we coachen met Egyptische volbloed arabieren is gelegen in Nijmegen. Daarnaast beschikken wij over vaste locaties in Arnhem, Ede en tevens door heel Nederland. Het is mogelijk om met 1 of meerdere paarden op locatie te komen.

Paardencoaching Nederland | SDM horses

Margien Wouters
info@sdmhorses.nl
+31 (0)6-22605597

KvK-nummer:               61035947
BTW-nummer:              NL001874818B55

Contactformulier

Locaties

Door een zeer breed netwerk van (paarden) coaches en binnen en buiten locaties is het mogelijk om op diverse locaties in Nederland oa Gelderland en ver daarbuiten een evenement op maat te verzorgen voor zowel particulieren als bedrijven. De locaties zijn uniek, rustig gelegen, sfeervol en er zijn mogelijkheden voor ieder wat wils. Ook beschikken wij over een hele unieke coachkeet die op elke gewenste plek geplaatst kan worden en die je ook zonder paarden kan huren voor evenementen of bijvoorbeeld kinderfeestjes. Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden op maat door te nemen.

Offerte aanvragen

klik hier>> om vrijblijvend een offerte aan te vragen en meer informatie over evenementen op maat.

Blijf op de hoogte

Klik hier>> om OP DE HOOGTE TE BLIJVEN van het laatste nieuws en activiteiten en meld je aan voor onze nieuwsbrief! 

Algemene voorwaarden en Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking gesteld.

SDM horses | Paardencoaching Gelderland vindt jouw privacy belangrijk en wij gaan uiteraard zorgvuldig en respectvol met je gegevens om. Jouw gegevens zijn alleen voor intern gebruik en wij delen je gegevens niet met derden. Het verzamelen van je gegevens heeft tot doel om contact met je op te nemen nadat je informatie hebt opgevraagd. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en onderzoeken die betrekking hebben op (paarden) coaching meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Uiteraard kan je je op ieder moment afmelden via de uitschrijflink in de voettekst van elke mailing die je van ons ontvangt. Na afmelding worden al je gegevens verwijderd uit ons systeem.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van SDM horses Paardencoaching Gelderland

Klik hier voor de privacyverklaring AVG van SDM horses Paardencoaching Gelderland