contact

voor al je vragen en informatie

Contactgegevens

Voor specifieke vragen, algemene informatie en/ of reserveren kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens of het contactformulier. 

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een GRATIS kennismakingsgesprek in te plannen.  In dit meestal telefonische gesprek neem ik graag jouw casus en  persoonlijke wensen met je door. Daarna zal ik een passend advies geven voor de diverse mogelijkheden. Dit is  geheel vrijblijvend en je mag al je vragen of wellicht onduidelijkheden over paardencoaching en  de site stellen. Het gesprek duurt tussen de 15 en 30 minuten.

Het aller snelst is om te bellen of via whatsapp>>
06-22605597

Onze hoofdlocatie waarbij we coachen met Egyptische volbloed arabieren is gelegen in omgeving Nijmegen. Daarnaast beschikken wij over vaste locaties in Arnhem, Ede, omgeving Apeldoorn en vele prachtige locaties door heel Nederland.

Het is mogelijk om met 1 of meerdere paarden op evenementen locatie te komen.

Paardencoaching iets voor jou?

Paardencoaching is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘testimonials’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Omdat coaching zeer persoonlijk is bied ik diverse trajecten aan. Op mijn website lees je meer over de diverse coachingsvormen, evenementen voor jou als leidinggevende, persoon of ruiter. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie, een offerte aanvraag voor bedrijven, advies bij burn-out en re-integratie, traumaverwerking(IEMT) enz.

Wil je vrijblijvend meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een GRATIS kennismakingssessie? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden op maat door te nemen. 

Met positieve groeten,
Margien Wouters
Paardencoaching Nederland
Mobiel/ Whats app: 06-22605597

Locaties

Door een zeer breed netwerk van (paarden) coaches en binnen en buiten locaties is het mogelijk om op diverse locaties in Nederland oa Gelderland en ver daarbuiten een evenement op maat te verzorgen voor zowel particulieren als bedrijven. De locaties zijn uniek, rustig gelegen, sfeervol en er zijn mogelijkheden voor ieder wat wils. Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden op maat door te nemen.

Wij kunnen ook met 1 of meerdere paarden op uw locatie komen en een prachtig evenement verzorgen.

Paardencoaching Nederland | SDM horses

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Margien Wouters
info@sdmhorses.nl
+31 (0)6-22605597

KvK-nummer:              61035947
BTW-nummer:             NL001874818B55

Blijf op de hoogte

BLIJF OP DE HOOGTE van het laatste nieuws en activiteiten en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

 

Algemene voorwaarden en Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking gesteld.

SDM horses | Paardencoaching Gelderland vindt jouw privacy belangrijk en wij gaan uiteraard zorgvuldig en respectvol met je gegevens om. Jouw gegevens zijn alleen voor intern gebruik en wij delen je gegevens niet met derden. Het verzamelen van je gegevens heeft tot doel om contact met je op te nemen nadat je informatie hebt opgevraagd. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en onderzoeken die betrekking hebben op (paarden) coaching meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Uiteraard kan je je op ieder moment afmelden via de uitschrijflink in de voettekst van elke mailing die je van ons ontvangt. Na afmelding worden al je gegevens verwijderd uit ons systeem.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van SDM horses Paardencoaching Nederland
Klik hier voor de privacyverklaring AVG van SDM horses Paardencoaching Nederland