Ontdek Paardencoaching: Persoonlijke Groei en Zelfinzicht | Gratis E-book

Ontdek Paardencoaching:
Persoonlijke Groei en Zelfinzicht | Gratis E-book

In de drukte van het dagelijks leven zijn we vaak geneigd om de verbinding met onszelf en onze diepere emoties te verliezen. Paardencoaching biedt een unieke en transformerende manier om die verbinding te herstellen. Door de interactie met paarden krijgen we de kans om op een diep niveau met onszelf in contact te komen, onze emoties te verkennen en persoonlijke groei te bevorderen.

Wat is Paardencoaching?

Paardencoaching is een vorm van coaching waarbij paarden worden ingezet als spiegel voor menselijke emoties en gedrag. Paarden zijn zeer gevoelige dieren die subtiele signalen en lichaamstaal opmerken en daarop reageren. Tijdens een paardencoachingssessie observeert de coach hoe het paard op jou reageert en gebruikt deze feedback om je bewust te maken van je non-verbale communicatie en innerlijke gevoelens.

Waarom Paarden?

Paarden leven in het moment en reageren direct op hun omgeving. Ze zijn eerlijk en onbevooroordeeld, wat hen tot perfecte spiegels maakt voor onze innerlijke wereld. Hun gedrag kan ons veel leren over onszelf:

 • Authenticiteit: Paarden reageren op onze ware gevoelens, niet op wat we proberen te laten zien. Als dit in balans is dan noemen we dat congruent zijn, en daar reageren paarden op. Dit kan ons helpen om eerlijker naar onszelf te kijken.
 • Emotionele Reflectie: De manier waarop een paard op ons reageert, kan ons inzicht geven in onze emoties en hoe we deze uiten.
 • Non-verbale Communicatie: Paarden lezen onze lichaamstaal feilloos, wat ons bewust maakt van de signalen die we onbewust uitzenden.

De Voordelen van Paardencoaching

 1. Verhoogd Zelfbewustzijn: Door de directe feedback van het paard leer je meer over je eigen gedrag en emoties.
 2. Verbeterde Communicatie: Je wordt je meer bewust van je non-verbale signalen, wat je helpt om effectiever te communiceren.
 3. Stressvermindering: De interactie met paarden en de natuurlijke omgeving waarin de sessies vaak plaatsvinden, helpen je te ontspannen en stress te verminderen.
 4. Persoonlijke Groei: Door inzicht te krijgen in je patronen en overtuigingen, kun je stappen zetten naar persoonlijke ontwikkeling en groei.

Conclusie

Paardencoaching is een krachtige methode om meer zelfinzicht te krijgen en je persoonlijke groei te bevorderen. Of je nu worstelt met stress, op zoek bent naar meer zelfbewustzijn, of je communicatievaardigheden wilt verbeteren, paardencoaching kan je helpen om je doelen te bereiken.

Download vandaag nog ons gratis e-book en ontdek hoe paardencoaching jouw leven kan verrijken.

Met positieve groeten,
Margien
Paardencoaching Nederland

Een Gratis E-book Over Paardencoaching

Ben je nieuwsgierig geworden naar paardencoaching en wil je meer weten over hoe het werkt en wat het voor jou kan betekenen?

Download dan ons gratis e-book! In dit e-book vind je uitgebreide informatie over de principes van paardencoaching, inspirerende verhalen van mensen die hun leven hebben veranderd door paardencoaching, en praktische tips om te beginnen.

Hoe Download je het E-book?

Het downloaden van het e-book is heel eenvoudig:

 1. Vul je hieronder je naam en e-mailadres in het daarvoor bestemde velden in.
 2. Klik op de verzend knop en ontvang direct je gratis e-book in je inbox.
 3. Veel leesplezier! En heb je vragen e-mail of whats app me gerust.
 4. Geen e-book ontvangen? Check je spambox of mail ons.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten. Uiteraard zijn wij te vinden op de socials.

Kom gezellig bij de “Kudde”

Ontvang het laatste nieuws, weetjes, tips en blijf op de hoogte wanneer wij nieuwe evenementen en meditaties online hebben staan.

Volg ons op social media

Wie is Margien?

Gemotiveerde en enthousiaste inspirator en onderneemster voor bedrijven en particulieren. Dol op paarden en de laatste jaren geïnspireerd door de kracht en vooral sensitiviteit van Egyptische Volbloed Arabieren. Snel, wendbaar, doortastend, super powerfull en sensitief(HSP). Iets waar ik mijzelf direct in herkende. Moeder van 2 prachtige kinderen en hondje Knut.
Lees hier mijn persoonlijke & inspirerende verhaal>>

Voor wie ben ik er?

Vooral door mijn persoonlijke ervaringen ben ik zeer gedreven om particulieren en bedrijven mee te nemen in een proces om het zelfsturende en zelfoplossende vermogen te activeren.
“Weer 1 worden en verbinding maken vanuit je hoofd, naar je hart, je onderbuik en stevig verankerd met 2 benen op de grond zodat je mentaal & fysiek ultieme vrijheid kan ervaren zakelijk en prive.” The sparkle of life…
Onder andere zijn wij groot fan van de methodes: IEMT, (familie/ organisatie) opstellingen, Quantum Hypnose, Reiki, Human Design en ECO-coaching.
Voel je welkom voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, een offerte of proefsessie. 
Klik hier om direct een afspraak te plannen>>

Paardencoaching iets voor jou?

Paardencoaching is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘Reviews’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Omdat coaching zeer persoonlijk is bied ik diverse trajecten aan. Op mijn website lees je meer over de diverse coachingsvormen, evenementen voor jou als leidinggevende, persoon of ruiter. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie, een offerte aanvraag voor bedrijven, advies bij burn-out en re-integratie, traumaverwerking(IEMT), quantum hypnose enz.

Wil je vrijblijvend meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een GRATIS kennismakingssessie? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden op maat door te nemen. 

Met positieve groeten,
Margien Wouters
Paardencoaching Nederland
Mobiel/ Whats app: 06-22605597

"De eerste stap naar succesvol zijn die zet je zelf"

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.