Transformatie deel 1

Mijn persoonlijke transformatie proces deel 1 De afgelopen jaren heb ik 2 prachtige dochters gekregen. Ook dit waren voor mij persoonlijk niet de makkelijkste jaren. Tijdens mijn zwangerschappen en nog zeker een jaar daarna bleken door mijn zwangerschaps hormonen de herbelevingen, angsten, traumas en opgejaagde gevoelens weer heel erg heftig terug te komen. Ik had […]

Transformatie deel 1 Meer lezen »

Familieopstellingen met paarden Nijmegen

9 April 2022 “Terug naar de bron” (Familie)Opstellingen met paard & hond 9 April 2022 is er weer een prachtige dag (Familie) opstellingen met paarden. Tegenwoordig zetten wij hiervoor onze super sensitieve volbloed arabieren, die hier bij uitstek geschikt voor zijn. Een bijzondere beleving om deel te nemen als (zakelijke)coachee of representant. Je zult versteld

Familieopstellingen met paarden Nijmegen Meer lezen »