Ontwikkeling & Opleidingen

Paardencoaching Nederland Opleiding & Ontwikkeling

De afgelopen 2,5 jaar hebben wij misschien minder geplaatst op deze site echter is er zeker niet stil gezeten.

De afgelopen jaren heb  ik weer heel veel aan mijn eigen transformatie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap gewerkt en ben weer opleidingen gaan volgen om een up to date aanbod te kunnen geven met en zonder paarden.

Tevens ben ik mij nog meer in het energetisch werken en spirituele Quantum fysica gaan verdiepen.

Dit heeft tot zo veel nieuwe inzichten geleid.

En het heeft er toe geleid dat het geen ik ooit tijdens mijn opleiding tot (Systemisch/ Sjamanistisch) paardencoach nog meer mag gaan uitdragen. Mijn visie blijft hetzelfde en gaat nog verder in oneindigheid van mogelijkheden.

Alles is mogelijk!

Verbinding van je hoofd met je hart met je onderbuik gevoel en vooral heel stevig met 2 voeten op de grond is de sleutel!

En JA de paarden zijn daar in  in mijn optiek echt de allerbeste begeleiders in. 

Alles is er al en de sleutel ligt in jezelf en zeker niet bij en door anderen.

En dat doen de paarden die brengen je weer in je lijf en in jezelf. En ook jij mag dat (weer) voelen, ervaren en ontvangen vanuit liefde en dankbaarheid.

De afgelopen jaren heb ik de volgende diploma’s ontvangen:

  • IEMT Practitioner (Krachtige interventie voor oa Trauma transformatie, burn-out en transformatie van andere problemen waar je tegen aan loopt.)
  • Quantum Leadership (Innoverende leiderschaps technieken voor Mens & Organisatie) Opleiding van Roy Martina, Milan Somers (NLP en Hypnose expert) en Briony van der Busse.
  • Reiki 1,2,3 en de Master (Reiki trainer)  (Reiki geven en het geven van Reiki trainingen/ inwijdingen)
  • Quantum Connection Hypnose Technic Coach (Quantum Hypnose & Quantum Jumping, een zeer innovatieve en krachtige interventie om te manifesteren en zeer goed te kunnen ontspannen) Opleiding bij de Bridgeman Academy met Roy Martina en Milan Somers. Klik hier voor de link naar de website>>

Deze krachtige interventies zijn allen ook door mijzelf uitgeprobeerd.

Ik zeg altijd ik ben net een kok, net als die kok proef ik ook altijd alle ingrediënten en daar waar ik zelf enthousiast over ben wil ik het met veel passie en liefde overdragen op anderen. Omdat ik het een ieder gun die op wat voor manier dan ook vastloopt in het leven zakelijk of prive.

Zelf een keer een Quantum Jump cq Hypnose ervaren?

Klik dan hier om je GRATIS eerste voorbereidende audio voor Quantum Hypnose te ontvangen

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten. Uiteraard zijn wij te vinden op de socials.

[wysija_form id=”1″]

Volg ons op social media

Paardencoaching iets voor jou?

Paardencoaching is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘testimonials’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Omdat coaching zeer persoonlijk is bied ik diverse trajecten aan. Op mijn website lees je meer over de diverse coachingsvormen, evenementen voor jou als leidinggevende, persoon of ruiter. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie, een offerte aanvraag voor bedrijven, advies bij burn-out en re-integratie, traumaverwerking(IEMT), quantum hypnose enz.

Wil je vrijblijvend meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een GRATIS kennismakingssessie? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden op maat door te nemen. 

Met positieve groeten,
Margien Wouters
Paardencoaching Nederland
Mobiel/ Whats app: 06-22605597

"De eerste stap naar succesvol zijn die zet je zelf"

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.