Team ontwikkeling op maat

Er is ontzettend veel mogelijk voor een teamontwikkeling, -building of -uitje op maat. Het is zelfs mogelijk om met z'n allen een beleving midden in de natuur te doen met heerlijk eten, een goede borrel, overnachting en diverse manieren van doel gerichte of ‘gewoon-voor-de-lol-coachingen’.

Leiderschaps training

Tijdens een leiderschapstraining ervaar je hoe paarden kunnen spiegelen en hoe je met meer energie, rust en vertrouwen je persoonlijke en zakelijke doelstellingen kan behalen. Tevens bieden wij unieke coachtrajecten op maat aan tegen aantrekkelijke tarieven. Voorbeelden hiervan zijn onder andere persoonlijk leiderschap, traumaprogramma en begeleiding bij hooggevoeligheid.

Organisatie opstelling

Een organisatie- of teamopstelling geeft vooral bewustwording, rust en vertrouwen, balans en homogeniteit binnen teams en de organisatie voor lange tijd. Tijdens een opstelling met paarden en teamleden onderzoek je waar (zakelijke) patronen en onbalans binnen teams vandaan komen en hoe deze weer in balans kunnen komen. 

"Samen krachtig! Organisatie verbinding & ontwikkeling"

Orde op zaken stellen

Orde op zaken stellen binnen een team of organisatie doe je niet in een dag of middag. Er is veel nodig om samen krachtig in verbinding en tot zelfontwikkeling te komen.  Om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen heeft Paardencoaching Nederland | SDM horses een methode ontwikkeld om meer rust en balans in teams en de organisatie te krijgen. Dit door mensen zelf in beweging te laten komen zodat er een prettige & veilige werksfeer ontstaat in goede en in slechte tijden vanuit vertrouwen en een stevige basis.

Iedereen op zijn eigen plek

Iedereen met zijn of haar kwaliteiten en talenten op de juiste plek. Dit kan bijdragen aan een lager ziekteverzuim, minder frustratie, homogene teams, prettige onderlinge samenwerking en afstemming op elkaar, gelukkige medewerkers, managers en directeuren. Deze prettige werksfeer kan mee helpen om het ziekteverzuim en burn-outgevallen terug te dringen of zelfs te elimineren.

De Dynamiek van Teams

Paardencoaching voor organisaties kan inzicht geven in o.a.:

  • Persoonlijk leiderschap en leiderschapsstijlen
  • Ontspanning & rust binnen teams
  • Een lager ziekteverzuim behalen
  • Gezondere werksfeer
  • Team- en organisatieontwikkeling
  • Burn-out preventie en revalidatie
  • Veiligheid en vertrouwen
  • (on)bewuste kwaliteiten en talenten

Locaties Paardencoaching Nederland

Door een zeer breed netwerk van (paarden) coaches en binnen en buiten locaties is het mogelijk om op diverse locaties in Nederland oa Gelderland en ver daarbuiten een evenement op maat te verzorgen voor zowel particulieren als bedrijven. De locaties zijn uniek, rustig gelegen, sfeervol en er zijn mogelijkheden voor ieder wat wils. Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden op maat door te nemen.

Het is mogelijk om 1 of meer paarden op locatie te komen, wij hebben daar inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring in zelfs op militair oefen terrein.  

Vrijblijvend een offerte op maat aanvragen

Voor specifieke vragen of om een offerte op maat aan te vragen,  kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens of door het invullen van het contact formulier.

Met positieve groeten,
Margien Wouters
Paardencoaching Nederland
Mobiel/ Whats app: 06-22605597

Wij nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Vul hieronder het formulier in om vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen en meer informatie over evenementen met inzet van paarden op locatie.

Wat deelnemers vertellen..

Ik heb een familieopstelling van Paardencoaching Nederland mogen bijwonen. Voor mij, als vrij nuchter persoon, een openbarende beleving! Prachtig om te ervaren hoe paarden zo fijn ontwikkeld zijn, dat ze daadwerkelijk reageren op wat er in een groep of persoon ‘van binnen’ speelt. De kracht van Margien is dan ook dat ze op subtiele wijze een verbinding weet te leggen en een vertaalslag weet te maken tussen de gedragingen van het paard en (verborgen) emoties van de mens! Van voorbereiding tot nazorg, tot in de puntjes verzorgd! Het hartelijk welkom met lekkere versnaperingen, uitgebreide lectuur over paardencoaching, de duidelijke uitleg over wat we konden verwachten van de coaching, een sfeer van ontspanning en vertrouwen en de afsluiting met een goed gesprek en een gevoel van voldoening en verheldering…. alles professioneel aangevlogen; een aanrader voor een ieder! Dikke pluim voor Margien
Mariana di Giovanni
Acountmanager Plus De Persgroep Nederland
Spannend, eerste keer met paarden werken, ik ben stiekem best wel een beetje bang voor paarden. Prachtig, emotioneel om te zien, te voelen wat er gebeurd. Eerst in de grote wei, daar liepen ze allemaal voor me weg. Zullen we dan met het halster werken, nee hoor daar hadden ze ook geen zin in. Toen naar de kleine wei, ik vroeg oké wie met mij wil werken kom maar. En ja hoor daar kwam E La Vita en het hengstveulen. Ze gingen om me “vechten”. E La Vita won en bleef maar rondjes om me draaien en me beschermen. Zeer aparte ervaring. Margien, begeleidde dit uitstekend. Toen het genoeg was kwam de hele kudde tot rust. En kon ik E La Vita van top tot teen aaien, mijn angst was totaal weg. Dit was wel kicken. De volgende dag werd me pas duidelijk wat de paarden mij duidelijk wilden maken. Een zeer emotioneel stukje voor me. Margien dank voor de mooie ervaring.
Barbara
Trainer & Coach

Maak kennis met het coachprogramma Systemisch Dynamisch Motiveren

Een paard voelt feilloos aan wat er wel en niet klopt aan de ordening binnen een team. Vanuit zijn oerinstinct als kuddedier zal hij zijn uiterste best doen om de beste ordening aan te brengen binnen de groep. Hierdoor wordt er inzicht verkregen in welk individu het beste functioneert op welke positie binnen de groep zodat hij/zij optimaal gebruik kan maken van zijn/haar kernkwaliteiten. Een juiste ordening komt uiteindelijk ook de onderlinge samenwerking ten goede.

"Bewustwording is de eerste stap naar succes"

MEER VOOR BEDRIJVEN

Trajecten op maat

Tijdens een leiderschapstraining ervaar je hoe paarden kunnen spiegelen en hoe je met meer energie, rust en vertrouwen je persoonlijke en zakelijke doelstellingen kan behalen. Tevens bieden wij unieke coachtrajecten op maat aan tegen aantrekkelijke tarieven. Voorbeelden hiervan zijn onder andere persoonlijk leiderschap, traumaprogramma en begeleiding bij hooggevoeligheid.

IEMT sessies

Een organisatie- of teamopstelling geeft vooral bewustwording, rust en vertrouwen, balans en homogeniteit binnen teams en de organisatie voor lange tijd. Tijdens een opstelling met paarden en teamleden onderzoek je waar (zakelijke) patronen en onbalans binnen teams vandaan komen en hoe deze weer in balans kunnen komen. 

Meditatie & Quantum Jumping

Bij Paardencoaching Nederland hebben we iets heel NIEUWS en vooral heel gaaf! "Spring" met je collega's via een geleide meditatie "Quantum Jump" genoemd naar de beste versie van jullie team in het bij zijn van de paarden. Alles is energie en de paarden spiegelen tijdens deze sessies fantastisch met veel liefde en rust.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten. Uiteraard zijn wij te vinden op de socials.

Volg ons op social media

"De eerste stap naar succes die zet je samen"