Ponyrijles & Coaching

Beleef, voel en ervaar de kracht van paardencoaching

**CORONA UPDATE**

In deze corona tijden kunnen wij nog steeds paardencoachingen verzorgen en dat geheel corona proof. Daarnaast geven wij privé pony rijles in Nijmegen op een echte sportpony. Dit alles doen we volgens de RIVM en KNHS (sport) richtlijnen en JA het kan en de paarden vinden het geweldig om er voor jullie te mogen zijn en zeker in deze vaak voor veel mensen moeilijke tijden.

Aangezien de tijden onzeker zijn hebben wij een mooi aanbod om voor een kortere of langere periode paardencoach trajecten te doen waarbij jij kan leren hoe je jouw dromen waar kan gaan maken in goede en in minder goede tijden.

Heb je zelf erg veel moeite met het vele binnen zitten en het gebrek aan sociale contacten of werk. Maak je je zorgen of ben je zo hooggevoelig dat deze crisis je enorm raakt? Laat het me weten dan kan ik met je mee kijken naar mogelijkheden!

Ik hoor graag waar je of jullie behoefte aan hebben. Misschien een online cursus over de beginselen van het paardencoachen of over HSP, teamontwikkeling enz enz. Heb je zelf een idee ik kan momenteel natuurlijk veel informatie delen online en doe dat graag. Ik weet heel erg veel van paarden dus ben je een paarden freak en wil je meer informatie over het trainen/ verzorgen van (jonge) paarden schroom niet om me te contacten.

Iedereen in ieder geval ontzettend veel sterkte en kracht toegewenst en ik hoor graag wat jullie van mijn (paarden/ coach)kennis willen weten.

Met positieve groeten,
Margien Wouters

Alle coachingen, opstellingen, workshops en bedrijfsactiviteiten worden naar een nader te bepalen datum verplaatst.

Mail me via het contact formulier>>

Wil jij met de kracht van paarden meer uit jezelf, je leven, je team of je bedrijf halen?

Of heb jij ‘niets met paarden’? Lees dan ook zeker verder want paardencoaching is dan juist voor jou een unieke belevenis. Zelfs als je bang bent voor paarden, kan je een paardencoachsessie doen. Zeker voor deze laatstgenoemde doelgroep is het een echte eyeopener. 

Lees wat deelnemers vertellen over hun ervaringen tijdens een van onze sessies >> 

Gegarandeerd een unieke beleving voor iedereen

Paardencoaching is een van de meest effectieve methodes om bewust te worden van wat je doet en waar je aan kunt werken om (nog) gelukkiger te leven. Paarden houden je een spiegel voor. Zonder woorden maar met behulp van lichaamstaal en interactie. Ze zijn duidelijk, direct, eerlijk, liefdevol en communiceren zeer effectief. 

Wil je vrijblijvend meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een GRATIS kennismakingsgesprek?
Vul dan het contactformulier in>> 

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of de mogelijkheden (op maat) door te nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.