Opstellingen met paarden “Terug naar de bron”

Beleef, voel en ervaar!

Op zaterdag 24 juni 2017 is er weer een opstelling met paarden en hond Knut in Nijmegen.

Ontdek hoe patronen vanuit je systeem van herkomst “de bron” (nog steeds) invloed hebben op je dagelijks functioneren, in relaties zowel prive als zakelijk, in je gezin, in je werk of bijvoorbeeld in je functie als leidinggevende of ondernemer.

Durf jij de uitdaging aan te gaan om terug te keren naar “de bron” om zo kennis te maken met jouw unieke kwaliteiten en talenten, je persoonlijk leiderschap en bovenal te kunnen en mogen ontspannen en zijn wie je bent.

“Gegarandeerd een unieke beleving”

Paarden en hondje Knut zijn kudde en roedeldieren. Binnen hun “team” zijn oa veiligheid, vertrouwen, congruentie en het constant ordenen onderling randvoorwaarden om rust in het “team” te creeeren zodat ze in de natuur kunnen overleven.
Dit ordenen en aanvoelen of er oa veiligheid is in een “team” of bij opstellingen doen zij wonderbaarlijk ook bij mensen.
Daarom zijn zij bij uitstek geschikt als indicator tijdens de opstellingen.

Systemische paardencoaching  is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘testimonials’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies.

Wil je deelnemen als coachee of representant meld je dan aan en/ of mail naar: info@sdmhorses.nl

Meer informatie klik hier>>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.