Leiderschapstraining met paarden April 2018 Hoog Soeren

Leiderschapstraining met paarden

Alweer een tijd geleden in April 2018 heb ik in samenwerking met Teamtripper.nl een leiderschapstraining met paarden verzorgd voor JCI Ede. We mochten gebruik maken van de geweldige en zeer goed verzorgde locatie van Huifkarcentrum De Kronkel in Hoog Soeren. Wat een fantastische plek met zo’n ontzettend mooi uitzicht op de open vlakte van de Veluwe. In de verte waren de hele dag herten en zwijnen te zien. Dat is echt uniek. De fjorden paarden deden het super goed. Fjorden paarden zijn echte oerpaardjes die nog dichtbij de natuur staan, erg betrouwbaar en daarnaast ook nog eens super gevoelig zijn voor de invloed van de dynamieken en prikkels van mensen en teams. De fjorden paarden zijn dus erg geschikt als coachpaard.  Heel erg fijn om mee te werken en een dikke pluim voor de verzorgers, want ze zagen er super uit!

Samen met mijn collega paardencoach Sally Frieswijk hebben we diverse opdrachten met de paarden gedaan waarbij diverse leiderschapsstijlen zichtbaar werden bij de deelnemers. Van te voren waren ze al aan het geinen van “worden we paardenfluisteraars vandaag?” En ja hoor er zaten inderdaad een paar natuur talenten tussen. Heel leuk om te zien hoe de paarden dan echt elke beweging van de deelnemers volgen en “spiegelen”.

Na de leiderschapstraining met paarden hebben we de groep kennis laten maken met het systemisch werken met paarden. Een altijd wat serieuze activiteit, die we meestal in het begin van een dag doen. Er was nu wat tijd over dus vandaar op het laatst.

Een mooie dag met een zeer enthousiaste groep uit Ede. Ze hebben genoten tijdens hun overnachting bij Teamtripper in een echte landrover defender. Wat een gave en vooral hele sfeervolle plek heeft Jonathan Kleppe gecreëerd om teams en vriendengroepen een echte safari in eigen land te beleven met al het moois en wilde dieren van de Veluwe. Geweldig!

Zelf een team activiteit of vriendenworkshop organiseren?

Vul dan het onderstaande contact formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden op maat door te nemen.

[contact-form-7 id=”7335″ title=”Informatie aanvragen met telefoonnummer 2018″]

een impressie van het aanbod

Individuele coachsessie

Tijdens een persoonlijke coach sessie ervaar je hoe paarden kunnen spiegelen en hoe je met meer energie, rust en vertrouwen je persoonlijke en zakelijke doelstellingen kan behalen. Tevens bieden wij unieke coach trajecten op maat aan tegen aantrekkelijke tarieven. O.a.: Persoonlijk leiderschap, Trauma (angst, PTSS) programma, begeleiding bij hooggevoeligheid.

Systemische coachsessie

Een opstelling geeft vooral bewustwording, rust en vertrouwen voor een langer termijn.Tijdens een opstelling met paarden en representanten kun je gaan onderzoeken waar (familie) patronen, pijnen en wellicht trauma's vandaan komen. Je keert echt terug naar je bron jouw eigen systeem van herkomst.

Workshop hooggevoeligheid

Voel, beleef en ontspan! Een workshop waarbij we op zoek gaan naar de kwaliteiten en talenten van mensen die gevoelige zijn met behulp van paarden & honden. Echt de moeite waard om je bewust te worden van hoe je om kan gaan met prikkels en energieen van anderen.

Ruitercoaching | Paardrijles

Krijg een unieke verbinding met je paard, leer op elkaar vertrouwen en samenwerken thuis, op concours, in de trailer en andere spannende en ontspannende momenten. Word samen dat unieke team. Ook op je paard zijn paarden geweldige spiegels. Je gaat zowel op je paard, naast je paard en zonder paard je talent ontwikkelen.

wat klanten schrijven

Ik had geen idee wat ik moest verwachten van een paardencoach sessie. Ik ben samen met een vriendin de vriendinnen workshop gedaan. Het was vooral vol "power" mijn eigen authentieke krachten ontdekken en in letterlijk in beweging komen. Een ontzettend bijzondere ervaring die mij ook in mijn carriere in beweging heeft gezet.
Lisa
Zelfstandig onderneemster
Wat een prachtige sessie heb ik gehad. Jaren lang had ik fysieke klachten en koude handen en voeten. Na de sessie heb ik die niet meer. Echt heel bijzonder. Toen ik helemaal ontspannen werd en ik ging liggen deed het paard dat ook. Ook mijn fysieke klachten zijn minder en ik heb veel meer energie. De paardencoaching was een prachtige aanvulling op mijn reguliere therapie.
Ingrid H.

Het laatste nieuws

blijf op de hoogte

Meld je aan voor het laatste nieuws & activiteiten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.