Aanbieding Zomerretraite 2018 nu met 50% korting!

Investeer in je geluk en schrijf je nu in voor de zomerretraite met paarden en honden op een prachtige inspirerende en spirituele locatie midden in Nijmegen.

Een dag ontspannen, back to basic, niks moeten, jezelf zijn , jezelf (weer) ont-moeten, in contact zijn met jezelf, de dieren en de natuur en daar waar jij behoefte aan hebt met anderen.

Good vibes, good food  and a lot of silence and nature!

Start dag:
10:00 uur Warm welkom met koffie, verse kruidentheeën, water en heerlijke versnaperingen. Uitleg over de paardenkudde, veiligheid en vragen.

Deze dag is zonder moeten vandaar dat er vooral geen vast omlijnd programma is. Ik ga inspelen op dat waar de groep op behoefte aan heeft. Dit kan bijv. mediteren zijn, systemisch werken met alles wat zich aandient uit de natuur,  ruimte voor een eigen vraagstuk, omgaan met prikkels en hooggevoeligheid, spirituele ontwikkeling, stilte en vooral het genieten bij de paarden in de wei en de natuur.

We hebben onder andere hele mooie (roof)vogels die bij ons hun vaste stek hebben en zich hierdoor zeer regelmatig laten zien, er is een prachtig bos waar je a la minute naar toe kan gaan als je daar behoefte aan hebt. Ik vind het erg belangrijk deze dagen dat je eigen gaat volgen of leert volgen.

Tussendoor serveer ik een heerlijke en gezonde lunch, koffie, vers geplukte kruidentheeën, water met en zonder smaak en meer dan genoeg lekkere versnaperingen.

Data: 9 en 10  Augustus 2018 of 23 en 24 augustus 2018
Locatie: Spiritueel en creatief Centrum De Appel te Nijmegen

Investering in je geluk:

Normale prijs voor deze 2-daagse is €349,- per persoon incl. btw., lunch, drankjes en versnaperingen, (systemische) coaching en een telefonische coachsessie tot een maand na de retraite. De prijs is excl. overnachting.

Speciale zomerprijs nu: €174,50 per persoon

Wil je vrijblijvend meer informatie of reserveren dan mag je ook altijd persoonlijk contact met me opnemen. Ik sta je graag te woord en vragen kost niks;)

Reserveren of vrijblijvend meer informatie:

Vul het onderstaande contact formulier in en ik neem contact met je op. Let op controleer goed je e-mail adres en telefoonnummer.
[contact-form-7 id=”7335″ title=”Informatie aanvragen met telefoonnummer 2018″]

Kun je bijvoorbeeld door je vakantie niet op de voorgestelde data laat het me weten ik kan ook een andere dag voor je reserveren.

Met positieve groeten,
Margien Wouters
06-22605597

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.