Offerte aanvragen paardencoaching

Offerte aanvragen

voor uw evenement op maat

Contactgegevens

Voor specifieke vragen of een offerte op maat kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens. Wij nemen contact met u op om de opties te bespreken.

SDM Horses | Paardencoaching Gelderland

Margien Wouters
info@sdmhorses.nl
+31 (0)6-22605597

Contactformulier

Locaties

Door een zeer breed netwerk van (paarden) coaches en binnen en buiten locaties is het mogelijk om op diverse locaties in Gelderland en ver daarbuiten een evenement op maat te verzorgen voor zowel particulieren als bedrijven. De locaties zijn uniek, rustig gelegen, sfeervol en er zijn mogelijkheden voor ieder wat wils. Ook beschikken wij over een hele unieke coachkeet die op elke gewenste plek geplaatst kan worden en die je ook zonder paarden kan huren voor evenementen of bijvoorbeeld kinderfeestjes. Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden op maat door te nemen. 

Vaste locaties zijn o.a.: Centrum de Appel te Nijmegen en Boerderij de Hartenberg van s’ Heerenloo te Ede/ Wekerom

Algemene voorwaarden en Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking gesteld.

SDM horses | Paardencoaching Gelderland vindt jouw privacy belangrijk en wij gaan uiteraard zorgvuldig en respectvol met je gegevens om. Jouw gegevens zijn alleen voor intern gebruik en wij delen je gegevens niet met derden. Het verzamelen van je gegevens heeft tot doel om contact met je op te nemen nadat je informatie hebt opgevraagd. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en onderzoeken die betrekking hebben op (paarden) coaching meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Uiteraard kan je je op ieder moment afmelden via de uitschrijflink in de voettekst van elke mailing die je van ons ontvangt. Na afmelding worden al je gegevens verwijderd uit ons systeem.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van SDM horses Paardencoaching Gelderland

Klik hier voor de privacyverklaring AVG van SDM horses Paardencoaching Gelderland