Rawad Nederlands Kampioen Dressuur AVS

En dan ineens ben je Nederlands Kampioen Dressuur

"Rawad al Sham"

Sinds een korte tijd zetten wij tijdens de paardencoaching 1 van de meest gevoelige paarden in. We zetten namelijk de prachtige en vaak magisch uitziende volbloed arabieren in.  Deze staan binnen de paardenwereld te boek staan als ZEER sensitief. En ja dat zijn ze zeker van ze zijn echt bij uitstek geschikt voor paardencoaching maar ook zeker voor paardencoaching met Hoogsensitieve personen.

En naast dat wij er mee coachen is het ook 1 van onze doelen om de coachpaarden en dus volbloed arabieren in te zetten binnen de wedstrijdsport. Na ontzettend pech te hebben gehad met ons fantastische coach en dressuur paard Chica (Kiki-S) zijn we heel rustig aan met Rawad gaan trainen en hebben we hem uitgebracht in de klasse L en M dressuur. Om als show arabier en nauwelijks rij ervaring te hebben opgedaan in de dressuur ring was dit nog best een uitdaging om hem zo ver te krijgen om de oefeningen uit te voeren.

En ja hij heeft het echt fantastisch gedaan en zeker met de regen en de entourage op dit terrein. Want JA ook op het paard kunnen wij ruiters enorm gespiegeld worden en een arabier is dan nog net wat sneller dan de gemiddelde KWPN er. En dat maakt het rijden op een arabier juist zo leuk want als je gaat leren hoe je gebruik kan maken van zijn snelheid van reageren en je gaat steeds meer afstemmen kun je heel fijn rijden met een volbloed arabier. Dan ben je maatjes voor het leven.

Door af te stemmen en leren om je hulpen heel verfijnd te geven aan het paard zie je dat het steeds soepeler gaat.

Trots zijn we op Rawad want hij heeft zo’n fantastisch karakter dat het een genot is om op hem te mogen rijden.

Wil je zelf eens op Rawad lessen? Klik dan hier en bekijk de mogelijkheden>>

En wil je zelf eens ervaren wat je tijdens een paardencoaching van onze volbloed arabieren kan leren? Neem dan vrijblijvend contact op voor een GRATIS intake en wij voorzien je graag van een passend advies op maat.

 Reserveren of geheel vrijblijvend meer informatie aanvragen? Vul dan het contactformulier in>>. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden door te nemen.

Paardencoaching iets voor jou?

Paardencoaching is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘testimonials’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies.
Wil je vrijblijvend meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een kennismakings sessie bij de paarden? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden op maat door te nemen. 

Met positieve groeten,
Margien Wouters
SDM horses | Paardencoaching Nederland
info@sdmhorses.nl

[contact-form-7 id=”7335″ title=”Informatie aanvragen met telefoonnummer”]

een impressie van het aanbod

Individuele coachsessie

Tijdens een persoonlijke coach sessie ervaar je hoe paarden kunnen spiegelen en hoe je met meer energie, rust en vertrouwen je persoonlijke en zakelijke doelstellingen kan behalen. Tevens bieden wij unieke coach trajecten op maat aan tegen aantrekkelijke tarieven. O.a.: Persoonlijk leiderschap, Trauma (angst, PTSS) programma, begeleiding bij hooggevoeligheid.

Systemische coachsessie

Een opstelling geeft vooral bewustwording, rust en vertrouwen voor een langer termijn.Tijdens een opstelling met paarden en representanten kun je gaan onderzoeken waar (familie) patronen, pijnen en wellicht trauma's vandaan komen. Je keert echt terug naar je bron jouw eigen systeem van herkomst.

Workshop hooggevoeligheid

Voel, beleef en ontspan! Een workshop waarbij we op zoek gaan naar de kwaliteiten en talenten van mensen die gevoelige zijn met behulp van paarden & honden. Echt de moeite waard om je bewust te worden van hoe je om kan gaan met prikkels en energieen van anderen.

Ruitercoaching | Paardrijles

Krijg een unieke verbinding met je paard, leer op elkaar vertrouwen en samenwerken thuis, op concours, in de trailer en andere spannende en ontspannende momenten. Word samen dat unieke team. Ook op je paard zijn paarden geweldige spiegels. Je gaat zowel op je paard, naast je paard en zonder paard je talent ontwikkelen.

wat klanten schrijven

Ik had geen idee wat ik moest verwachten van een paardencoach sessie. Ik ben samen met een vriendin de vriendinnen workshop gedaan. Het was vooral vol "power" mijn eigen authentieke krachten ontdekken en in letterlijk in beweging komen. Een ontzettend bijzondere ervaring die mij ook in mijn carriere in beweging heeft gezet.
Lisa
Zelfstandig onderneemster
Wat een prachtige sessie heb ik gehad. Jaren lang had ik fysieke klachten en koude handen en voeten. Na de sessie heb ik die niet meer. Echt heel bijzonder. Toen ik helemaal ontspannen werd en ik ging liggen deed het paard dat ook. Ook mijn fysieke klachten zijn minder en ik heb veel meer energie. De paardencoaching was een prachtige aanvulling op mijn reguliere therapie.
Ingrid H.

Het laatste nieuws

blijf op de hoogte

Meld je aan voor het laatste nieuws & activiteiten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.