Prachtige workshop Hooggevoeligheid en paarden

Prachtige workshop Hooggevoeligheid en paarden

Het is al weer even geleden maar op 14 April 2019 vond de workshop Hooggevoeligheid en paarden plaats in Nijmegen. Natuurlijk was ook onze kleine hondenvriend Knut aanwezig. 

Na een paar last minute afmeldingen die er helaas niet bij konden zijn door omstandigheden hadden we een prachtig clubje vrouwen bij elkaar. Voor mij weer de eerste keer na mijn bevalling aan het werk bij Centrum de Appel in Nijmegen. Daar was natuurlijk onze geweldige gastvrouw Esther die met heerlijke thee, koffie en wat lekkers klaar stond om ons deze dag te verwennen. Ja zo’n dag als deze doe ik zelf ook altijd heel graag en dan is het zeker fijn om op een fijne plek zoals de Appel te zijn. Het voelt altijd daar als thuis komen. 

Deze dagen vind ik zelf geweldig en weet je waarom? Aan het begin van de dag kent niemand elkaar en aan het einde lijkt het net 1 familie. Er worden nieuwe contacten gelegd en men vind echt gelijkgestemden waar ook na de workshop nog contact mee wordt gelegd dat is zo leuk. Daarnaast is het prachtig om te zien hoe je doormiddel van bewustwording, het delen van ieders eigen visie en verhaal over hooggevoeligheid en uiteraard mijn visie en methode die ik al jaren aan het ontwikkelen ben en daarnaast ook in blijf ontwikkelen. Het is prachtig om te zien hoe mensen al in een dag meer bij hun eigen kracht komen en uiteraard wat de paarden en Knutje daar voor een super moois in kunnen betekenen. 

In de ochtend zijn we begonnen met het delen van ieders verhaal en visie door middel van een eigen collage. Heel erg leuk om te zien hoe creatief de deelneemsters hierin waren. Vervolgens hebben we gewerkt met de poppetjes van Groepsgeluk en playmobile paardjes. Door een plek uit te kiezen op het veld kun je systemisch inzicht krijgen in wat je plek is binnen een groep(kudde). Gaaf om te zien dat deze plekken veranderde voor en na dat we bij de paarden waren geweest. 

Tussendoor hadden we een heerlijke lunch en aan het eind van de dag werd iedereen beloond met een welverdiend certificaat van deelname.

Ik wil persoonlijk de prachtige groep dames, de paarden, hondje Knut en Esther van de Appel bedanken voor weer een zeer geslaagde dag Workshop Hooggevoeligheid en paarden.

Wil je dit zelf een keer ervaren? 

Op 16 juni 2019 en in September 2019 zijn er weer nieuwe hsp dagen. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie>>

Je kan ook op de site kijken en door te scrollen en het product toe voegen aan het winkelmandje kun je direct reserveren>>

Paardencoaching iets voor jou?

Paardencoaching is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘testimonials’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies.
Wil je vrijblijvend meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een kennismakings sessie bij de paarden? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden op maat door te nemen. 

Met positieve groeten,
Margien Wouters
SDM horses | Paardencoaching Gelderland
info@sdmhorses.nl

een impressie van het aanbod

Individuele coachsessie

Tijdens een persoonlijke coach sessie ervaar je hoe paarden kunnen spiegelen en hoe je met meer energie, rust en vertrouwen je persoonlijke en zakelijke doelstellingen kan behalen. Tevens bieden wij unieke coach trajecten op maat aan tegen aantrekkelijke tarieven. O.a.: Persoonlijk leiderschap, Trauma (angst, PTSS) programma, begeleiding bij hooggevoeligheid.

Systemische coachsessie

Een opstelling geeft vooral bewustwording, rust en vertrouwen voor een langer termijn.Tijdens een opstelling met paarden en representanten kun je gaan onderzoeken waar (familie) patronen, pijnen en wellicht trauma's vandaan komen. Je keert echt terug naar je bron jouw eigen systeem van herkomst.

Workshop hooggevoeligheid

Voel, beleef en ontspan! Een workshop waarbij we op zoek gaan naar de kwaliteiten en talenten van mensen die gevoelige zijn met behulp van paarden & honden. Echt de moeite waard om je bewust te worden van hoe je om kan gaan met prikkels en energieen van anderen.

Ruitercoaching | Paardrijles

Krijg een unieke verbinding met je paard, leer op elkaar vertrouwen en samenwerken thuis, op concours, in de trailer en andere spannende en ontspannende momenten. Word samen dat unieke team. Ook op je paard zijn paarden geweldige spiegels. Je gaat zowel op je paard, naast je paard en zonder paard je talent ontwikkelen.

wat klanten schrijven

Ik had geen idee wat ik moest verwachten van een paardencoach sessie. Ik ben samen met een vriendin de vriendinnen workshop gedaan. Het was vooral vol "power" mijn eigen authentieke krachten ontdekken en in letterlijk in beweging komen. Een ontzettend bijzondere ervaring die mij ook in mijn carriere in beweging heeft gezet.
Lisa
Zelfstandig onderneemster
Wat een prachtige sessie heb ik gehad. Jaren lang had ik fysieke klachten en koude handen en voeten. Na de sessie heb ik die niet meer. Echt heel bijzonder. Toen ik helemaal ontspannen werd en ik ging liggen deed het paard dat ook. Ook mijn fysieke klachten zijn minder en ik heb veel meer energie. De paardencoaching was een prachtige aanvulling op mijn reguliere therapie.
Ingrid H.

Het laatste nieuws

blijf op de hoogte

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.