Paardencoaching Gelderland op
de Mansour Horsemanship dagen

Op 31 augustus en 1 september 2019 staan wij met de #coachkeet op de horsemanshipdagen van Stal Mansour in Arnhem. Hoe gaaf is dat! Je mag bij de stand al je vragen stellen over paardencoaching. Ook erg leuk is dat dat wij de paardencoaching mogen laten ervaren en beleven aan de bezoekers. De zaterdag en zondag  geven we zelfs om 13:00 uur een workshop in de logeerring. Je kan je hiervoor via de site van Stal Mansour in Arnhem opgeven. Wees er snel bij want vol = vol.

Mansour Horsemanship Dagen

Zaterdag 31 augustus en zondag 01 september

Op veler verzoek organiseren we dit jaar twee horsemanship dagen voor junioren én volwassenen. Tijdens deze twee dagen kun je kennismaken met heel veel disciplines in de paardensport van western tot mennen tot freestyle of onbeteugeld en nog veel meer. Daarnaast hebben we leerzame workshops die niet te paard zijn, maar wel alles met paardrijden te maken hebben als ruiterfit, paardenmassage, EHBO voor paarden en nog veel meer.

Wil je zelf niet te paard, dan hebben we leuke gratis demonstraties als Working Equitation, een demo met Shires, onbeteugeld springen, etc. Hieronder vind je een overzicht en beschrijvingen van de workshops. Je kunt ook gelijk naar inschrijven Schrijf je in op zaterdag / Schrijf je in op zondag, daar vind je alle mogelijkheden op een rij en zie je direct of het voor junioren of volwassenen is. Wees er snel bij, want de afgelopen jaren waren de workshops snel vol.

 

Paardencoaching iets voor jou?

Paardencoaching is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘testimonials’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies.
Wil je vrijblijvend meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een kennismakings sessie bij de paarden? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden op maat door te nemen. 

Met positieve groeten,
Margien Wouters
SDM horses | Paardencoaching Gelderland
info@sdmhorses.nl

een impressie van het aanbod

Individuele coachsessie

Tijdens een persoonlijke coach sessie ervaar je hoe paarden kunnen spiegelen en hoe je met meer energie, rust en vertrouwen je persoonlijke en zakelijke doelstellingen kan behalen. Tevens bieden wij unieke coach trajecten op maat aan tegen aantrekkelijke tarieven. O.a.: Persoonlijk leiderschap, Trauma (angst, PTSS) programma, begeleiding bij hooggevoeligheid.

Systemische coachsessie

Een opstelling geeft vooral bewustwording, rust en vertrouwen voor een langer termijn.Tijdens een opstelling met paarden en representanten kun je gaan onderzoeken waar (familie) patronen, pijnen en wellicht trauma's vandaan komen. Je keert echt terug naar je bron jouw eigen systeem van herkomst.

Workshop hooggevoeligheid

Voel, beleef en ontspan! Een workshop waarbij we op zoek gaan naar de kwaliteiten en talenten van mensen die gevoelige zijn met behulp van paarden & honden. Echt de moeite waard om je bewust te worden van hoe je om kan gaan met prikkels en energieen van anderen.

Ruitercoaching | Paardrijles

Krijg een unieke verbinding met je paard, leer op elkaar vertrouwen en samenwerken thuis, op concours, in de trailer en andere spannende en ontspannende momenten. Word samen dat unieke team. Ook op je paard zijn paarden geweldige spiegels. Je gaat zowel op je paard, naast je paard en zonder paard je talent ontwikkelen.

wat klanten schrijven

Ik had geen idee wat ik moest verwachten van een paardencoach sessie. Ik ben samen met een vriendin de vriendinnen workshop gedaan. Het was vooral vol "power" mijn eigen authentieke krachten ontdekken en in letterlijk in beweging komen. Een ontzettend bijzondere ervaring die mij ook in mijn carriere in beweging heeft gezet.
Lisa
Zelfstandig onderneemster
Wat een prachtige sessie heb ik gehad. Jaren lang had ik fysieke klachten en koude handen en voeten. Na de sessie heb ik die niet meer. Echt heel bijzonder. Toen ik helemaal ontspannen werd en ik ging liggen deed het paard dat ook. Ook mijn fysieke klachten zijn minder en ik heb veel meer energie. De paardencoaching was een prachtige aanvulling op mijn reguliere therapie.
Ingrid H.

Het laatste nieuws

blijf op de hoogte

Meld je aan voor het laatste nieuws & activiteiten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.