Workshop Hooggevoeligheid en paarden | 12 April 2024 | Nijmegen

Datum/Tijd
Date(s) - 12/04/2024
10:00 - 16:00

Categorieën


Uitverkoop!
,

Workshop Hooggevoeligheid en paarden

149.00894.00 incl. B.T.W.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beschrijving

Workshop Hooggevoeligheid en Paarden

Voel, beleef en ontspan!

Een bijzondere en inspirerende workshop waarbij we op zoek gaan naar kwaliteiten en talenten van hooggevoeligen met behulp van paarden(Volbloed Arabieren), hondje Knut en de natuur. Je leert oa hoe je een verbinding kunt maken met je hoofd, je hart, je gevoel en dat met twee benen op de grond. Dit heeft als voordeel dat je je heel bewust word van je eigen blokkades en ongemakken en daardoor prikkels van buitenaf vele malen beter kunt reguleren en reduceren. De paarden kunnen je bij de bewustwording van je lichaam en geest het beste ondersteunen omdat zij zelf ook zo sensitief zijn.

Sinds een korte tijd zetten wij tijdens deze workshop voor hooggevoeligen 1 van de meest sensitieve en mensgerichte paarden in die er zijn. We zetten de prachtige en vaak magisch uitziende volbloed arabieren in.  Deze staan binnen de paardenwereld te boek staan als ZEER sensitief. En ja dat zijn ze zeker van ze zijn echt bij uitstek geschikt voor paardencoaching maar ook zeker voor paardencoaching met Hoogsensitieve personen.

” De combinatie van (quantum)meditatie, breathwork, lichaamswerk, Reiki, traumarelease, IEMT en systemisch werken,  nog vele fantastische activaties en uiteraard de liefde de warmte van arabische paarden maken deze workshops tot iets unieks! Leef jouw droom en veeeele malen mooier dan dat! Leer hoe jij de eerste stap kan maken in een transformatie proces van de beste versie van jezelf.”

Lees hier een aantal recensies>>

Leer omgaan met prikkels, wordt je enorm bewust van wat van jou is en wat van de ander, een dag genieten en vooral ook humor met gelijkgestemden, een veilige en vertrouwde omgeving waar je je eigen verhaal kan delen en ‘helen’. Tijdens de dag gaan we o.a. door middel van paarden- en hondencoaching, systemisch werken en (energetisch) lichaamswerk op zoek naar hoe jij je kwaliteit als hoogsensitief persoon direct kan inzetten. 

Informatie:

 • Data: April 2024 Thema Lente | Juni 2024 Thema Zomer | September 2024 Thema Herfst
 • Duur: 10:00 – 16:00 uur
 • Vooraf kun je als je wil een introductie sessie van IEMT inplannen van 30 minuten. Dit omdat er bij deze methode bepaalde technieken worden toegepast die niet tijdens de workshop dag zelf kunnen worden uitgelegd.
 • Locatie: Prachtige basic privé locatie in Nijmegen. Informatie word na aanmelding verstrekt.
 • Kosten: Speciale LENTE aanbieding 2024 €125,- ipv €149,-  dit is incl. de hele dag koffie, thee, water, heerlijke versnaperingen, gezonde lunch, certificaat en een extra online coachgesprek na de dag.
 • 2 personen €222,- ipv €298,-
 • Heb je al eens eerder deelgenomen aan een coaching, opstelling of traject bij ons of kom je met vrienden(innen) dan kun je gebruik maken van de kortingsprijzen. Mail daarvoor even.
 • SPECIALE aanbiedingen:
  3x workshop/ systemische dagen of paardencoachsessies(1,5 uur) NU  €299,- i.p.v.  €447,-  
  6x workshop/ systemische dagen of paardencoachsessies(1,5 uur) NU €499, i.p.v. €894
  Tijdens deze korte/ middellange trajecten werken we toe naar jouw persoonlijke vraagstuk/ wens/ droom! Als voordeel heeft dit dat je als HSP-er meer tools krijgt om in je kracht te komen en het voordeel uit HSP te halen. Het is namelijk inclusief extra online/ telefonische coaching tussendoor. Zo kun je voor jezelf een mooi traject ervaren naar meer innerlijke kracht, energie & (werk)geluk.
  Voor vragen of meer informatie over de speciale aanbiedingen raad ik je aan om een gratis intake te doen.
 • LET OP!! Reserveer op tijd er zijn tijdens deze dag slechts enkele plaatsen te reserveren.
 • Wij volgen de actuele corona richtlijnen van RIVM en KNHS (paardensport)

Geef bij je reservering je dieetwensen en/of allergieën door zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Reserveren of geheel vrijblijvend meer informatie aanvragen? Vul dan het contactformulier in>>. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden door te nemen.

Deze workshop is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn.

Ga je liever alleen of met een vriend(in) met je hooggevoeligheid aan de slag dan is het ook mogelijk om een verkorte workshop te doen.

In overleg is het mogelijk om deze workshop op een ander tijdstip, datum en eventueel op locatie te organiseren. Laat het ons weten wat je voorkeur is.

Door je op te geven ga je akkoord met de algemene voorwaarden  en de privacyverklaring van SDM horses | Paardencoaching Nederland. Deelname is geheel op eigen risico.

Extra informatie

Datum:

April 2024, Juni 2024, September 2024

Aantal:

1, 2, 3, 6

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

 

Na aanmelding krijg je alle informatie opgestuurd van de prachtige prive locatie in Nijmegen.

Met het OV zeer goed bereikbaar.