Workshop Paardencoachcongres 2016

Morgen is het zover en geef ik een workshop/ clinic op het paardencoachcongres 2016 bij Stal Groenendaal in Bunschoten. Twee zeer fanatieke ruiters zullen mee rijden.
Je kan je nog steeds aanmelden voor dit congres en er zijn slechts nog enkele plaatsen beschikbaar voor de workshop clinic. Wil je er bij zijn geef je dan snel op via de website: www.paardencoachcongres2016.nl

 


KNHS instructeurs kunnen voor deze dag 1 licentiepunt ontvangen.


Workshop clinic Ruiterconcept

“De unieke verbinding tussen ruiter en paard”

Margien Wouters, SDM Horses (systemisch) Paardencoach | ECO-coach | KNHS instructeur

Als ruiter trainen we het paard. We gaan rijden, longeren of doen wellicht grondwerk en willen het dier van alles leren en hij dient te gehoorzamen en luisteren naar de hulpen en signalen die wij het dier geven. Uiteraard kunnen dit zeer geschikte methodes zijn alleen wij trainen altijd het paard. Maar wellicht hebben wij ook wat te leren van het paard. Hoe zou het zijn als we de rollen omdraaien en kijken welke signalen het paard aan ons geeft?

En dat is waar deze workshop over gaat. We gaan kijken naar het gedrag, lichaamstaal en houding, dynamiek en emoties die het paard weer geeft. Dit vertalen we terug naar de ruiter en zo gaan we gezamenlijk met het paard op zoek naar de unieke verbinding. Want als je die hebt gevonden voelt het alsof alles vanzelf gaat.

Deze workshop is voor ruiters en geïnteresseerden van elk niveau en elke discipline.


 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.