Verslag workshop dierendag 4 oktober 2014 Nijmegen

workshop bemmel 3Vandaag een hele mooie workshop #paardencoaching gehad op #dierendag #2014 bij Centrum de Appel in #Nijmegen
#bewustwording #inzicht #authentiekezelf #ik #innerlijkekracht #horsepower
#vertrouwen #angst #blokkadeszienvoelenendoorleven

Woorden van iemand na afloop:

“Het paard keek met haar grote ogen echt recht in mijn ziel! Eerst was ik er heel bang voor en durfde ik deze angst niet aan te gaan, vervolgens hielp het paard mij door de blokkade, de zielepijn en het verdriet te gaan en deze vervolgens in de aarde te laten afvloeien, het los te laten om innerlijke rust en verlichting te mogen ervaren en te voelen. Ik liep met deze blokkade al jaren!”

Zelf vind ik dit soort momenten het mooiste die er zijn. Met de coaching en het spiegelen met paarden kun je niet meer om je blokkades, themas, zielepijn heen, je dient het aan te gaan.

“Het paard kwam in mijn persoonlijke ruimte telkens weer totdat ze mij uiteindelijk een duw gaf en het me duidelijk werd dat ik dit eerder had moeten zien aankomen mits ik bij mijn gevoel was gebleven”

“Ik heb hier rust, buiten de paddock in de zon op een stoel! Heerlijk genieten”

“Voor mij komt er zoveel in mij op wat momenteel speelt, ik kan het nog geen plekje geven. Het is nu te veel waarover ik hier bij de paarden inzicht en een enorme bewustwording heb gekregen”
Ook voor mij als paardencoach, was het echt een waardevolle dag met veel nieuwe inzichten en ontzettend veel positieve energie. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer.

Wie mee wil doen of meer informatie wil kan bellen, smsen, mailen of zich aanmelden voor de volgende keer. Klik hier>>>>

Een heel fijn weekend.

Liefs Margien SDM horses
Sensing – Development – Motivation

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.