TREC amazone Carolien op weg naar het EK

Afgelopen week heb ik een bezoek gebracht aan de kersverse Nederlands kampioene TREC Carolien Esselink en haar paard Stella. Carolien gaat over een paar weken naar het WK TREC in Spanje. Aangezien het bij deze discipline binnen de paardensport ook zeer belangrijk is om een optimale band en communicatie met je paard te hebben is een paardencoach sessie erg geschikt ter voorbereiding richting het WK.

TREC is een nog onbekende discipline binnen de paardensport.
Meer weten? kijk dan op:
www.trec-nl.nl

Lees hier een mooi verhaal over de ervaring van Carolien:

Vanochtend een coaching gehad van margien (sdm horses.nl) mijn vraag was waarom stella soms zo druk is en als dat gebeurd wat ik dan moet doen…
Los in de bak met een bal en pionnen verder niks. Stella neemt het er van en gaat even lekker rollen. Als ik mijn plek in de bak gevonden heb zoek ik contact met stella… Af en toe komt ze even kijken maar loopt direct weer naar haar grasjes gaat soms letterlijk en figuurlijk tussen mij en margien staan. Uiteindelijk haar met veel enthousiasme in beweging gekregen (de hond deed gezellig mee) heel bijzonder gevoel. Nog nooit zoiets gedaan, en wat deden we het goed. Ik kom uiteindelijk zelf in totale ontspanning en openheid en stella reageert door bij me te blijven, begint te gapen en zoekt contact bij mijn voeten en bij mijn buik. Echt heel bijzonder wat er gebeurde. Vanavond springles gehad en daar stelde ze (stella) me weer op de proef (heet worden en niet aan het been) ok wat hebben we geleerd, juist.. Hierna wouw we vlogen. Bijna klaar voor Spanje 😉
Volg haar op facebook: Trec ruiter Carolien Esselink

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.