Workshop hooggevoeligheid en paarden

Ontroerende workshop Hooggevoeligheid en paarden

27 September 2015 Nijmegen

Het is alweer een tijd geleden, echter hebben we op 27 september 2015 een ontroerende en prachtige workshop hooggevoeligheid en paarden gehad. Deze dag werd gehouden bij centrum de Appel in Nijmegen.  Een prachtige locatie waarbij eigenaresse Esther alles weer tot in de puntjes verzorgd had. In de ochtend heeft Paula van Evenenwichtigleven uitleg gegeven over hooggevoeligheid onder andere vanuit de chinese geneeskunde. Daarna hebben we een prachtige meditatie gedaan waarbij er een thema naar boven kwam. Omdat alles in je onderbewuste al met elkaar verbonden is lieten de paarden dit zelfde thema in de middag ook zien tijdens de paardencoaching.  Dit was heel erg bijzonder en ontroerend om mee te maken en te zien. Aangezien het de eerste keer was in samenwerking met Paula Holtzer was dit een zeer geslaagde dag.

We hebben mooie en zeer nuttige feedback ontvangen. Er was zelfs iemand die onze workshop een 10 als cijfer gaf, puur omdat alles in het onderbewuste zo mooi samen kwam van de ochtend en het middag programma bij de paardencoaching.

In het voorjaar van 2016 gaat er een nieuwe workshop Hooggevoeligheid en paarden in Nijmegen plaats vinden. Wil je meedoen stuur dan een mail naar: info@sdmhorses.nl

Recensies van deelnemers:

“Het enthousiasme en de kennis van Paula en Margien. Interessante workshop om kennis te maken met de chinese filosofie wat betreft HSP en paardencoaching in combinatie met HSP.”

 “Ik heb in mijn leven veel tijd doorgebracht met paarden maar nog nooit een paard zoveel zien gapen en zo uitgebreid als op deze zeer boeiende middag. Ik vind Margien heel deskundig, gepassioneerd, zorgvuldig, warm en hartelijk en zij werkt met 3 pracht paarden!! Ik ben erg blij dat deze workshop op mijn pad is gekomen” 

“Bij aanvang van de workshop kregen we uitleg over hooggevoeligheid door Paula, mooi om nadat je iets op papier hebt gezet dat je daarover gaat mediteren. Verhalen van andere hooggevoeligen aanhoren vind ik ook boeiend en de uitleg van Margien hoe de workshop met paarden in zijn werk gaat, ook weer mooi hoe zij tot dit werk is gekomen. In het begin leek het wat stroef te verlopen en gebeurde er weinig maar op het einde toen we een opstelling hadden gemaakt, gebeurde er geweldig mooie dingen, zeker toen de wij als pionnen stonden opgesteld en de paarden pas reageerde wanneer dingen-kwesties werden uitgesproken. En dan was toch wel het allermooiste dat het hoofdthema het thema was wat al bij Paula naar boven was gekomen in de ochtend. Heel bijzonder en apart hoe alles in mekaar past!
De Prijs is vrij hoog maar dubbel en dwars waard geweest voor mij! Ik kan me voorstellen dat mensen met een beperkt budget dit dan niet doen terwijl ze het eigenlijk erg interessant vinden.
Ik raad het iedereen aan, zo gevoelig als paarden zijn en op jou energie reageren en zelfs jouw negatieve lading wegnemen, vond het zeer indrukkend mooi!”

 “Een hele goeie dag met  Paula en de paarden en de bezielde, zorgvuldige begeleiding door Margien. Een aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.