Nieuws

paard logo 7

 

**NIEUWS**

De afgelopen weken zijn er weer prachtige coachingen en opstellingen geweest. Gister was de laatste dag van mijn opleiding tot systemisch paardencoach. Ook dit was een zeer bijzondere dag met voor mijzelf en collega’s veel nieuwe inzichten en leermomenten.

Er staan weer nieuwe workshops aan te komen. In september 2015 staat er een training in de planning voor een ieder die meer inzicht wil over  hoogsensitiviteit en hooggevoeligheid (HSP).   Deze training zal uit meerdere onderdelen bestaan waarbij er zowel binnen zonder paarden als buiten met de paarden gewerkt gaat worden.  Deze training zal in Nijmegen plaats gaan vinden.

Er zijn in Nijmegen vanaf nu ook mogelijkheden om een paardrijles te volgen op een sportpaard. Naast dat dit paard heel fijn en makkelijk te rijden is, is ze ook erg lief en braaf. Super leerzaam dus.

Morgen vind de eerste opstelling plaats op de zorgboerderij van s’Heerenloo. Naast dat we hier met paarden aan de slag gaan zijn er ook andere dieren zoals ezels, schapen, kippen, geitjes enz. aanwezig. Erg leuk want hier kun je geweldige opstellingen mee doen aangezien dit ook kudde dieren zijn.

S’Heerenloo is een instelling voor mensen met een beperking. Deze mensen zijn dolblij met het verzorgen van de dieren en werkzaamheden op de boerderij. Een fantastische dagbesteding waar ze heel mooi werk leveren. Kom je een paardencoaching doen op de locatie van s’ Heerenloo, dan steun je naast jezelf ook een heel goed doel.  Je geeft dan deze mooie bijzondere mensen een kans om een onderdeel te zijn van de maatschappij en niet buiten gesloten te worden omdat ze anders zijn.  De koffie en koek halen we bij ‘t Theehuis naast de boerderij. Een fantastische gezellige plek waar je ook terecht kan voor andere gelegenheden en evenementen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.