Krachtige & Prachtige opstellingen

Krachtige & prachtige opstellingen

“Terug naar de Bron”

Wat is het doel van het coachen/ opstellingen met paarden? Tja daar kun  je lang over nadenken en bedenken hoe je dat gaat omschrijven echter is dit heel simpel: Na een paardencoach sessie kan een ieder zelf leren hoe zij of hij in hun kracht kan komen te staan en zij hun eigen passiepad kunnen gaan volgen zodat je je happy en vrij voelt om te doen wat je altijd al graag hebt willen doen. 

En wat ik vandaag als paardencoach letterlijk heb zien gebeuren is precies wat mijn missie voor mijn bedrijf SDM  horses is:

Dynamiek bij de paarden oftewel “Horsepower” en daar gebruik van te maken tijdens de coachsessie. En ja deze horsepower kun je op heel verschillende manieren interpreteren. Het kan je allergie/ valkuil zijn  aangezien het er erg heftig aan toe gaat tussen de paarden. En  je kan  daar je kernkwaliteit en je uitdaging tegenover zetten zodat je werkelijk in je kracht kan gaat staan. Dan kan er rust, ontspanning en een gevoel van vreugde oftewel happiness ontstaan. Je ervaart meer levens energie(power) en bent een prettiger persoon voor jezelf en je omgeving. Een prettig gevoel wat je uiteindelijk mentale & fysieke vrijheid kan bezorgen. En dat is  simpelweg bereikt door “Terug naar de bron” te gaan en van daaruit te kijken naar de kern die je kwaliteiten insluiten en bloot weten te leggen en dus zichtbaar worden voor jezelf en ook voor je omgeving/ anderen. De energie kan (weer) gaan stromen. Je mag (eindelijk) je eigen beweging volgen en daar gebruik van gaan leren te maken.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Voor mij als (paarden)coach zijn dit de processen waar ik  ieder als uniek persoon op weg naar begeleid naar het persoonlijke passiepad. Het stimuleren van “eigen” bewegingen is hierbij een van de essentiële onderdelen.

Wederom een geweldige dag waarbij coachhondje “Knut” een zeer groot aandeel heeft gehad.

Bedankt mooie mensen dat mijn  paarden, hondje Knut en vandaag ook hondje Max en ik een onderdeel mogen zijn van het prachtige passiepad wat jullie gaan (ver) volgen. Ik vond het een zeer inspirerende en waardevolle dag!en tot een volgende keer! 

Wil je dit zelf ervaren met de paarden en Knut? Stuur dan een mail naar info@sdmhorses.nl voor een GRATIS kennismakingsgesprek

Met krachtige groeten,

Margien

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.