Fijne kerstdagen en een gelukkig 2015!

Bij deze wil ik iedereen gezellige kerstdagen en een fantastisch 2015 wensen!

Voor mij is 2014 een geweldig (paarden) jaar geweest. Ik heb mijn droom waar kunnen maken om mijn eigen coach en trainings bedrijf met paarden te beginnen. Iedereen die hierbij heeft geholpen om dit mogelijk te maken wil ik heel erg bedanken!

Op de kerstkaart zie je Miss Utopia, zij was het eerste paard die mij een spiegel voor hield, mijn allerfijnste paard ooit, een paard met een hart van goud! Zij heeft mij de inspiratie gegeven om samen met de paarden, mensen optimaal gebruik te leren maken van zijn of haar kwaliteiten en talenten.

Ik hoop jullie in 2015 te ontmoeten bij mijn paarden voor een paardrijles, individuele coaching, workshop of een uniek bedrijfsevenement op maat gemaakt of misschien wel een familie/ organisatie opstelling.

Liefs Margien Wouters

SDM horses

Merry Christmas en a happy 2015

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.