(Familie)Opstellingen met paarden | Nijmegen

Datum/Tijd
Date(s) - 08/11/2024
10:00 - 16:00

Categorieën


(Familie)Opstellingen met paarden “Terug naar de bron”

0.0037.50 incl. B.T.W.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en terug te keren naar ‘de bron’ om zo kennis te maken met jouw unieke kwaliteiten en talenten, je persoonlijk leiderschap en bovenal jezelf mogen zijn en ontspannen? Geniet nu van de Partner/ vrienden**AANBIEDING** Kom je samen dan krijg je een mooie korting.

 

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beschrijving

“Terug naar de bron”

(Familie)Opstellingen met paard & hond

 

Een bijzondere beleving om deel te nemen als (zakelijke)coachee of representant. Je zult versteld staan van wat paarden kunnen betekenen in een proces van persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling en groei.

Systemische coachsessie

Een opstelling geeft vooral bewustwording, rust en vertrouwen voor een langer termijn. Tijdens een opstelling met paarden en representanten onderzoek je waar (familie)patronen, pijnen en wellicht trauma’s vandaan komen. Je keert echt terug naar je bron, jouw eigen systeem van herkomst.

In Nijmegen hebben wij een zeer bijzondere kudde Volbloed Arabieren die naast hun fantastische en krachtige uitstraling, een hart van goud ook enorm sensitief zijn wat zeer “helpend &  helend” kan zijn in een proces van persoonlijke, zakelijke en wellicht spirituele groei.

“Gegarandeerd een unieke beleving”

 

Ontdek hoe patronen vanuit je systeem van herkomst, oftewel ‘de bron’ (nog steeds) invloed hebben op je dagelijks functioneren, in relaties zowel privé als zakelijk, in je gezin, in je werk of bijvoorbeeld in je functie als leidinggevende of ondernemer. Durf jij de uitdaging aan te gaan en terug te keren naar ‘de bron’ om zo kennis te maken met jouw unieke kwaliteiten en talenten, je persoonlijk leiderschap en bovenal jezelf mogen zijn en ontspannen?

Lees meer: SYSTEMISCH WERKEN MET PAARDEN>>

Informatie: 

 • Locaties: Nijmegen | Ede | Elders in Gelderland en ver daarbuiten
 • Kosten: 
 • Vooraf is een GRATIS intake van max. 30 minuten daarna werken we alleen op basis van maatwerk.
 • Wanneer je een traject bij ons volgt dan staat de opstelling voor 1x 1,5 uur. Ga hier naar trajecten>>
 • Representant halve dag €17,50 hele dag € 37,50 incl. btw als representant 
 • Prijzen zijn incl. koffie, thee, water, heerlijke versnaperingen, fruit en een telefonische nabespreking. Lunch mag je zelf mee nemen.
 • Data: Elke maand, zie de evenementen kalender
 • Deelname is geheel op eigen risico
 • We volgen de actuele corona maatregelen volgens het RIVM en KNHS
 • Vergoeding door de zorgverzekeraar of gemeente: De factuur indienen kan de moeite waard zijn, er zijn deelnemers die paardencoaching vergoed hebben gekregen.

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Reserveren of geheel vrijblijvend meer informatie aanvragen? Vul dan het contactformulier in>>. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden door te nemen.

Lees hier een aantal recensies>>

Paardencoaching is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. 

Extra informatie

Soort deelnemer:

Coachee Zakelijk, Coachee Particulier, Partner/ vrienden, Representant

Locatie:

Nijmegen, Ede, Elders

Datum:

Januari, Februari, Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November, December

Optie:

GRATIS intake & advies gesprek, Representant halve dag, Representant hele dag

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

 • Individuele paardencoaching

  Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

  Individuele coachsessie
  Tijdens een persoonlijke coachsessie ervaar je hoe paarden kunnen spiegelen en hoe je met meer energie, rust en vertrouwen je persoonlijke en zakelijke doelstellingen kan behalen. Tevens bieden wij unieke coachtrajecten op maat aan tegen aantrekkelijke tarieven. Voorbeelden hiervan zijn onder andere persoonlijk leiderschap, het traumaprogramma(IEMT, Quantum Hypnose) en begeleiding bij hooggevoeligheid.

  Add to Wishlist
  Add to Wishlist
 • Plaatshouder

  GRATIS fitcheck

  Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

  Maak nu een afspraak voor een GRATIS fitcheck om hier meer over te weten te komen en natuurlijk hoe wij deze healthy & active lifestyle te kunnen coachen.

  Add to Wishlist
  Add to Wishlist
 
Na aanmelding ontvang je alle informatie ook het adres van de prachtige basic coach privé locatie in Nijmegen. Met ov goed te bereiken en 5 min vanaf het centrum.
 
Heb je de voorkeur voor een andere datum, tijd en/of locatie laat het ons weten! Het is altijd mogelijk om deel te nemen op een ander moment en/ of bijvoorbeeld met vrienden.

 

Door je op te geven ga je akkoord met de algemene voorwaarden  en de Privacy verklaring van Paardencoaching Nederland | SDM horses. Deelname is geheel op eigen risico.