Ontdek de kracht van Chakra’s en Reiki bij Mens & Paard! | Workshop

Datum/Tijd
Date(s) - 03/01/2025
09:00 - 13:00

Categorieën


Ontdek de kracht van Chakra’s en Reiki bij Mens & Paard! | Workshop

Ben jij nieuwsgierig naar de unieke verbinding tussen mens en paard via Chakra’s en Reiki? Of heb je al enige ervaring met Reiki en wil je deze verdieping toepassen bij paarden? Dan is deze inspirerende workshop perfect voor jou!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze ochtendworkshop (09:00 – 13:00 uur) duiken we in de fascinerende wereld van energieën, chakra’s en Reiki. Onder begeleiding van paarden leer je hoe je jezelf kunt aarden en terug naar je basis kunt gaan, je derde oog en pijnappelklier kunt activeren, en je zevende chakra (je bron) kunt openen.

We delen chakra stenen uit waar we kort uitleg over geven, zodat je ze zelf kunt voelen en de energie kunt ervaren, en bespreken hoe voeding kan bijdragen aan het in balans brengen van je chakra’s.

Voor wie?

  • Manegeruiters, ouders of andere geïnteresseerden die nieuwsgierig zijn naar Chakra’s en Reiki.
  • Dierenvrienden, ook als je geen ervaring met paarden hebt of misschien zelfs bang bent voor paarden.
  • Iedereen met interesse in persoonlijke groei en spirituele verdieping.

Warm welkom bij de Introductie Workshop Chakra’s en Reiki bij Mens & Paard!

Begin je ochtend met een hartelijk welkom: geniet van koffie, (kruiden)thee en heerlijke versnaperingen terwijl we elkaar kort leren kennen in een ontspannen sfeer.

Programma:

09:00 – 09:15: Kennismaking & Introductie

We beginnen de ochtend rustig, met een warm welkom en een korte introductie en ons voorbereiden op de ervaring met de paarden.

09:15 – 10:00: De kracht van Chakra’s en Reiki bij Mens & Paard

Leer over de 7 chakra’s bij de mens en het extra brachiale chakra bij paarden en andere dieren. We bespreken hoe deze energiecentra jouw lichaam en geest beïnvloeden en hoe Reiki in combinatie met paarden zorgt voor diepe balans en energieharmonie.

We delen chakra stenen uit waar we kort uitleg over geven, zodat je ze zelf kunt voelen en de energie kunt ervaren, en bespreken hoe voeding kan bijdragen aan het in balans brengen van je chakra’s.

10:00 – 10:30: Quantum Jumping Meditatie bij de paarden
Een korte, krachtige meditatie om goed te aarden en terug te keren naar je basis, terwijl je je derde oog en pijnappelklier activeert en je zevende chakra opent voor je innerlijke bron.

10:30 – 11:15: Korte Pauze

11:15 – 12:00: Oefenen en Ervaren
Samen gaan we voelen waar de chakra’s zich bevinden bij jezelf, de anderen en de paarden. Schrijf je waarnemingen op en deel ze met de groep. Iedereen ervaart chakra’s anders, dus dit interactieve deel is heel leerzaam! Je kunt zelfs pendelen als je dat wilt.
(Optioneel): Uitleg over chakra’s bij honden indien aanwezig.

12:00 – 12:30: Paarden als spiegel & Chakra Balancering

Paarden zijn meesters in het spiegelen van energie en kunnen jouw ondersteunen om je chakra’s te balanceren. We bespreken hoe paarden dit doen en gaan aan de slag met ademhalingsoefeningen en lichaamsgerichte activiteiten. Vervolgens doen we een korte opstelling waarbij we ons liefdevol verbinden met onszelf en zo ook met de paarden, om de ervaring dieper te verankeren.

12:30 – 13:00: Interactieve afsluiting & korte evaluatie
We eindigen met een ontspannen gesprek waarin iedereen zijn of haar ervaringen kan delen. Er is ruimte voor vragen en persoonlijke reflectie. Voor wie wil, staat er om 13:00 uur een gezonde lunch klaar (€17,50).

Bonus:

Als deelnemer ontvang je een werk- en inspiratieboek, plus een gratis Quantum Jump meditatie: “Een Reis door de Chakra’s”

Kosten:
Normale prijs: €79,95. Nu met kortingscode Manege2024 voor slechts €55,- per persoon (inclusief koffie, thee, versnaperingen en een inspiratieboek, plus een gratis Quantum Jump meditatie voor een reis door de chakra’s).

Extra aanbod:
Het is mogelijk om een prachtige set chakra stenen te bestellen voor €25, nu beschikbaar voor slechts €15. Deze set krijg je gratis als je je opgeeft voor een vervolg Reiki inwijding met paarden.

Geef je snel op, want de plaatsen zijn beperkt! Mis deze kans niet om een unieke ervaring te beleven! 

 

Wil je meer weten over Reiki? Bezoek onze Reiki-pagina voor uitgebreide informatie.

Ontvang ook een gratis Quantum Jump meditatie! 

Download ons gratis e-book over Paardencoaching voor meer inzichten en tips! Klik hier>>

“Tijdens deze workshop ontdek je niet alleen de kracht van chakra’s en Reiki, maar leer je ook hoe je deze inzichten kunt toepassen in je dagelijks leven. Elk voordeel biedt je een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien, zowel persoonlijk als in je interactie met paarden. Neem deze kans waar om je energie te versterken en je verbinding met de natuur te verdiepen!”

Wat zijn de voordelen, wat heb je aan deze workshop?

  1. Terug naar de Basis & Aarden
    Leer technieken om je weer te verbinden met de aarde, zodat je een stevige basis creëert voor persoonlijke groei en innerlijke rust.
  2. Voel de Chakra’s bij Mens & Paard
    Ervaar de unieke energie-interacties tussen jou en de paarden en ontdek hoe ze elkaar beïnvloeden.
  3. Ontgrendel Jouw Unieke Bron
    Open je zevende chakra en ontdek de kracht van je innerlijke bron voor meer balans, harmonie en zelfvertrouwen in je leven.
Scroll naar boven