Ontdek de Kracht van IEMT bij Paarden Coaching Nederland

Transformeer Stress en Blokkades met IEMT

Bij Paardencoaching Nederland bieden wij een unieke en effectieve methode aan: Integral Eye Movement Therapy (IEMT). Deze krachtige interventie is ontworpen om stressklachten, burn-out, trauma’s en andere lichamelijke blokkades te verminderen en transformeren. Of je nu worstelt met ongewenste emoties, onzekerheden tijdens presentaties, of last hebt van overprikkeling, IEMT biedt een oplossingsgerichte benadering die ook particulieren, HSP’ers en spiritueel zoekenden ten goede komt.

Waarom IEMT voor Jouw Organisatie?

In de hedendaagse werkomgeving worden medewerkers vaak geconfronteerd met hoge werkdruk, stress en burn-outklachten. IEMT biedt een effectieve manier om deze uitdagingen aan te pakken. Door het toepassen van IEMT kunnen bedrijven profiteren van:

  • Verbeterde Prestatie: Medewerkers kunnen beter presteren door persoonlijke blokkades en stressfactoren te reduceren.
  • Meer Energie en Levensvreugde: Het verhoogt de algehele energie en tevredenheid van medewerkers.
  • Lagere Ziekteverzuim: Door stress en burn-out te verminderen, neemt het ziekteverzuim af.
  • Betere Arbeidsvreugde en Werkklimaat: Een ontspannen en positieve werkomgeving bevordert de samenwerking en productiviteit.
  • Burn-out Preventie en Recovery: IEMT is effectief in zowel de preventie als het herstel van burn-out.

Hoe Werkt IEMT?

IEMT maakt gebruik van specifieke oogbewegingen om emoties en identiteitsproblemen aan te pakken. Door het teruggaan naar de eerste herinnering van een bepaald gevoel en het uitvoeren van oogbewegingen, worden oude emotionele patronen getransformeerd. Dit gebeurt zonder dat je het volledige verhaal hoeft te vertellen, waardoor de sessie zowel efficiënt als comfortabel is. De cliënt keert terug naar het heden zonder oude triggers en reacties, wat leidt tot een vernieuwde identiteit en een vrijer leven. Bekijk hier een introductie film>

Wat Je Kunt Verwachten van een IEMT-Sessie?

Snelle en Effectieve Resultaten: IEMT biedt verrassend snelle verbeteringen door het veranderen van ongewenste emotionele en identiteitsimprints.

Neurologische Verandering: Nieuwe verbindingen in de hersenen worden gecreëerd, wat zorgt voor een herconfiguratie van je gemoedstoestand.

Verbeterde Bewustwording: De sessie biedt inzicht in hoe fysiologie invloed heeft op stemming, waardoor je meer grip krijgt op je emotionele welzijn.

Voordelen van IEMT

in Combinatie met Paardencoaching

De combinatie van IEMT met paardencoaching biedt unieke voordelen voor zowel individuen als teams:

  1. Directe Feedback van Paarden: Paarden zijn gevoelige en intuïtieve dieren die emoties en energieën van mensen aanvoelen. Dit helpt bij het identificeren van blokkades en het verkrijgen van inzicht in persoonlijke patronen.

  2. Veilige Leeromgeving: De aanwezigheid van paarden creëert een veilige en niet-oordelende omgeving waarin deelnemers zich vrij voelen om hun emoties te verkennen en te transformeren.

  3. Verbeterde Zelfreflectie: De interactie met paarden bevordert zelfreflectie en bewustwording, waardoor de effecten van IEMT versterkt worden.

  4. Holistische Benadering: Deze combinatie biedt een holistische benadering van persoonlijke ontwikkeling, waarbij zowel mentale als emotionele blokkades worden aangepakt in een natuurlijke setting.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de voordelen van IEMT voor leiders en managers?

IEMT kan leiders helpen om beter om te gaan met stress, burn-out en andere blokkades die hun prestaties en welzijn beïnvloeden. Het bevordert persoonlijk leiderschap en verhoogt de effectiviteit in managementrollen.

Hoe kan IEMT bijdragen aan teamontwikkeling?

IEMT kan helpen bij het verminderen van individuele blokkades en stress, waardoor teamleden beter kunnen samenwerken en effectiever communiceren. Dit resulteert in een verbeterde teamdynamiek en prestaties.

Is IEMT geschikt voor iedereen?

IEMT is geschikt voor iedereen die last heeft van stress, burn-out, trauma’s, of andere emotionele blokkades. Het kan ook nuttig zijn voor hoogsensitieve personen die snel overprikkeld raken.

Hoewel IEMT veel voordelen biedt, zijn er enkele situaties waarin het niet wordt aanbevolen zonder aanvullend advies van een deskundige deel te nemen aan een IEMT sessie. Deze situaties worden besproken in het gratis kennismakingsgesprek.

Klantreviews

Francien: “Na een traject bij Paarden Coaching Nederland, bestaande uit IEMT, tafelopstellingen, Quantum Hypnose en enkele systemische paardencoachsessies, heb ik een diepte-ontspanning en authentiek leiderschap ervaren. Dit heeft mijn gevoel van weldaad enorm vergroot.”

Lisette: “Vanuit een outplacementtraject ontdekte ik mijn ware identiteit en mijn rustige middelpunt door slechts drie IEMT-sessies. Ondanks mijn aanvankelijke twijfels, leerde ik mijn kwaliteiten als hoogsensitief persoon kennen. Nu kies ik voor een individueel traject tot (paarden)coach bij Paarden Coaching Nederland.”

Ingrid: “Als lerares omgeschoold naar persoonlijk coach, heb ik IEMT en tafelopstellingen gedaan bij Paarden Coaching Nederland. De eye openers en het gevoel van rust en zelfliefde werden in een mum van tijd getransformeerd. Een ervaring die mijn leven heeft veranderd.”

Ontdek de Voordelen van IEMT voor Jou of je Team

Wil je ervaren hoe IEMT jouw persoonlijke en professionele leven kan verbeteren? Of ben je benieuwd naar de voordelen voor je team en organisatie? Boek dan een gratis kennismakingsgesprek of plan direct een IEMT-sessie.

Korte introductie film over IEMT

Bekijk hier een voorbeeld van de bedenker van de methodiek: Andrew T. Austin op Youtube.

Scroll naar boven