Holistische benadering

Naast onze standaard methodes voor paarden coaching bieden we bij Paardencoaching Nederland ook een holistische benadering aan waarbij we werken met methodieken zoals:

  • Systemisch Werk (familie- en organisatieopstellingen)
  • IEMT (Integral Eye Movement Therapy)
  • Quantum Leadership en Quantum Hypnose
  • Reiki (met mogelijkheid tot Reiki-inwijdingen)
  • Human Design
  • Ervaringsdagen en retreats Speciaal afgestemd voor Hoogsensitieve en Spiritueel zoekende mensen en leidinggevenden.

Onze paarden, met name de Egyptische Volbloed Arabieren in Nijmegen, zijn zeer krachtig en sensitief. Ze maken de sessies intens en diepgaand, waardoor je sneller tot inzichten komt en groeit in je persoonlijke of professionele ontwikkeling. Deze arabische paarden kunnen ook op locatie komen.

Wat onze deelnemers zeggen

Deelnemer Quantum Connection Hypnose Online - Ik mocht 2x een quantum hypnose ondergaan bij Margien. Het voelde heerlijk bevrijdend, mooie dingen mogen zien en ervaren die langzaam implementeren in het dagelijks leven. De vinger kan ik er niet precies op leggen, maar voel zeker verandering in mijn hele zijn❤️ Met Liefdevolle groet, Nicole
Deelnemer Familieopstelingen met Paarden in Nijmegen - Het was gisteren in veel opzichten een bijzondere, verrassende en mooie ervaring. De aanwezigheid en communicatie van/met de paarden, hun sensitiviteit..het heeft grote indruk op mij gemaakt. Ik was erg blij met jouw begeleiding: zorgvuldig, deskundig, gepassioneerd en rustig. Heel fijn! Op voorhand wilde ik graag leren... Ik heb veel ervaren, gekregen, ontvangen. Mijn zachtheid is geactiveerd. Dank nogmaals en tot een volgende keer.
Nicole S.
HR Manager
Margien vroeg me om iets nieuws met haar uit te proberen, quantum hypnose. Ik had er nog nooit van gehoord maar ik sta altijd open voor iets nieuws. De sessie was online maar dat was zeker niet belemmerend. Via een soort diepe meditatie, al luisterende naar de prettige stem van Margien, werd ik heel ontspannen. Een prettig gevoel dat de hele dag heeft aangehouden. Vanuit deze rust heb ik een besluit kunnen nemen met betrekking tot een gebeurtenis die me al een tijdje onrust bezorgde. Met dank aan deze sessie, aan Margien!
Stephanie Fontein
HR

Paardencoaching iets voor jou?

Paardencoaching is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘Reviews’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Omdat coaching zeer persoonlijk is bied ik diverse trajecten aan. Op mijn website lees je meer over de diverse coachingsvormen, evenementen voor jou als leidinggevende, persoon of ruiter. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie, een offerte aanvraag voor bedrijven, advies bij burn-out en re-integratie, traumaverwerking(IEMT), quantum hypnose enz.

Wil je vrijblijvend meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een GRATIS kennismakingssessie? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden op maat door te nemen. 

Met positieve groeten,
Margien Wouters
Paardencoaching Nederland
Mobiel/ Whats app: 06-22605597

Ontdek Paardencoaching:
Persoonlijke Groei en Zelfinzicht | Gratis E-book

In de drukte van het dagelijks leven zijn we vaak geneigd om de verbinding met onszelf en onze diepere emoties te verliezen. Paardencoaching biedt een unieke en transformerende manier om die verbinding te herstellen. Door de interactie met paarden krijgen we de kans om op een diep niveau met onszelf in contact te komen, onze emoties te verkennen en persoonlijke groei te bevorderen.

Wat is Paardencoaching?

Paardencoaching is een vorm van coaching waarbij paarden worden ingezet als spiegel voor menselijke emoties en gedrag. Paarden zijn zeer gevoelige dieren die subtiele signalen en lichaamstaal opmerken en daarop reageren. Tijdens een paardencoachingssessie observeert de coach hoe het paard op jou reageert en gebruikt deze feedback om je bewust te maken van je non-verbale communicatie en innerlijke gevoelens.

Waarom Paarden?

Paarden leven in het moment en reageren direct op hun omgeving. Ze zijn eerlijk en onbevooroordeeld, wat hen tot perfecte spiegels maakt voor onze innerlijke wereld. Hun gedrag kan ons veel leren over onszelf:

  • Authenticiteit: Paarden reageren op onze ware gevoelens, niet op wat we proberen te laten zien. Als dit in balans is dan noemen we dat congruent zijn, en daar reageren paarden op. Dit kan ons helpen om eerlijker naar onszelf te kijken.
  • Emotionele Reflectie: De manier waarop een paard op ons reageert, kan ons inzicht geven in onze emoties en hoe we deze uiten.
  • Non-verbale Communicatie: Paarden lezen onze lichaamstaal feilloos, wat ons bewust maakt van de signalen die we onbewust uitzenden.

De Voordelen van Paardencoaching

  1. Verhoogd Zelfbewustzijn: Door de directe feedback van het paard leer je meer over je eigen gedrag en emoties.
  2. Verbeterde Communicatie: Je wordt je meer bewust van je non-verbale signalen, wat je helpt om effectiever te communiceren.
  3. Stressvermindering: De interactie met paarden en de natuurlijke omgeving waarin de sessies vaak plaatsvinden, helpen je te ontspannen en stress te verminderen.
  4. Persoonlijke Groei: Door inzicht te krijgen in je patronen en overtuigingen, kun je stappen zetten naar persoonlijke ontwikkeling en groei.

Conclusie

Paardencoaching is een krachtige methode om meer zelfinzicht te krijgen en je persoonlijke groei te bevorderen. Of je nu worstelt met stress, op zoek bent naar meer zelfbewustzijn, of je communicatievaardigheden wilt verbeteren, paardencoaching kan je helpen om je doelen te bereiken.

Download vandaag nog ons gratis e-book en ontdek hoe paardencoaching jouw leven kan verrijken.

Met positieve groeten,
Margien
Paardencoaching Nederland

Een Gratis E-book Over Paardencoaching

Ben je nieuwsgierig geworden naar paardencoaching en wil je meer weten over hoe het werkt en wat het voor jou kan betekenen?

Download dan ons gratis e-book! In dit e-book vind je uitgebreide informatie over de principes van paardencoaching, inspirerende verhalen van mensen die hun leven hebben veranderd door paardencoaching, en praktische tips om te beginnen.

Hoe Download je het E-book?

Het downloaden van het e-book is heel eenvoudig:

  1. Vul je hieronder je naam en e-mailadres in het daarvoor bestemde velden in.
  2. Klik op de verzend knop en ontvang direct je gratis e-book in je inbox.
  3. Veel leesplezier! En heb je vragen e-mail of whats app me gerust.
  4. Geen e-book ontvangen? Check je spambox of mail ons.

"De eerste stap naar succesvol zijn die zet je zelf"

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

BLIJF OP DE HOOGTE

Kom gezellig bij de “Kudde”

Ontvang het laatste nieuws, weetjes, tips en blijf op de hoogte wanneer wij nieuwe evenementen en meditaties online hebben staan.

Scroll naar boven