Reserveren Paardencoaching

REserveren

van evenementen en coachingen

Reserveren

Helaas werken de contactformulieren op dit moment niet. Graag voor informatie, het aanvragen van een offerte of aanmelden evenement een mail sturen naar info@sdmhorses.nl of telefonisch contact opnemen. Excuses voor het ongemak.

Om te reserveren kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens of door het aanmeldingsformulier volledig in te vullen.

SDM Horses | Paardencoaching Gelderland

Margien Wouters
info@sdmhorses.nl
+31 (0)6-22605597

AANMELDINGSFORMULIER

Wil je je aanmelden voor een evenement of coachessie vul dan het onderstaande aanmeldingsformulier in. Door je op te geven ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en de privacy verklaring van SDM horses | Paardencoaching Gelderland. 

Bekijk hier de agenda>>

Bekijk hier het aanbod van activiteiten>>

[contact-form-7 id=”2865″ title=”Inschrijven Evenement”]

 

BLIJF OP DE HOOGTE

BLIJF OP DE HOOGTE van het laatste nieuws en activiteiten en meld je aan voor onze nieuwsbrief! Klik hier>>

Algemene voorwaarden en Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking gesteld.

SDM horses | Paardencoaching Gelderland vindt jouw privacy belangrijk en wij gaan uiteraard zorgvuldig en respectvol met je gegevens om. Jouw gegevens zijn alleen voor intern gebruik en wij delen je gegevens niet met derden. Het verzamelen van je gegevens heeft tot doel om contact met je op te nemen nadat je informatie hebt opgevraagd. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en onderzoeken die betrekking hebben op (paarden) coaching meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Uiteraard kan je je op ieder moment afmelden via de uitschrijflink in de voettekst van elke mailing die je van ons ontvangt. Na afmelding worden al je gegevens verwijderd uit ons systeem.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van SDM horses Paardencoaching Gelderland

Klik hier voor de privacyverklaring AVG van SDM horses Paardencoaching Gelderland