Paarden training & Ruitercoaching KNHS Centrum Ermelo Video

Paarden training & ruitercoaching

Afgelopen week zijn we afgereisd naar het KNHS centrum in Ermelo met amazone Fenna, cameraSTER Kimberly en super paard Zack. We zijn hier gaan trainen met een onervaren paard en ruiter ter voorbereiding op de toekomstige wedstrijdsport. Door middel van training en ruitercoaching kun je rust balans en vertrouwen tussen ruiter en paard krijgen. “De unieke verbinding tussen ruiter & paard” zullen we maar zeggen. Het was een mooie ervaring war zowel Fenna als het paard veel van geleerd hebben. Fenna vertelde na afloop dat het voor haar vooral een bewustwording was dat ze veel meer vanuit haar gevoel mag gaan rijden. Ze bouwde wat spanning op door de druk van de accommodatie en nieuwigheden. Toen het haar wat teveel werd zijn we met ademhalingsproblemen oefeningen en ruitercoaching aan de slag gegaan en daarna kon ze met veel meer ontspanning rijden samen met Zack. Dit kun je zien in deel 2.

Ruitercoaching iets voor jou?

Ben jij een ruiter met ambitie? Weet je precies wat je wil maar mis je af en toe de verbinding met je paard? Wil je vooruit en doelstellingen behalen kijk dan eens onder het kopje ruitercoaching door HIER TE KLIKKEN>>

Wat kan ik voor jou betekenen?

Omdat ruitercoaching zeer persoonlijk is bied ik diverse trajecten aan. Op mijn website lees je meer over de diverse coachingsvormen, evenementen voor jou als als ruiter. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie, een afspraak of advies.

Met positieve groeten,
Margien Wouters
SDM horses
info@sdmhorses.nl

[contact-form-7 id=”7335″ title=”Informatie aanvragen met telefoonnummer”]

een impressie van het aanbod

Individuele coachsessie

Tijdens een persoonlijke coach sessie ervaar je hoe paarden kunnen spiegelen en hoe je met meer energie, rust en vertrouwen je persoonlijke en zakelijke doelstellingen kan behalen. Tevens bieden wij unieke coach trajecten op maat aan tegen aantrekkelijke tarieven. O.a.: Persoonlijk leiderschap, Trauma (angst, PTSS) programma, begeleiding bij hooggevoeligheid.

Systemische coachsessie

Een opstelling geeft vooral bewustwording, rust en vertrouwen voor een langer termijn.Tijdens een opstelling met paarden en representanten kun je gaan onderzoeken waar (familie) patronen, pijnen en wellicht trauma's vandaan komen. Je keert echt terug naar je bron jouw eigen systeem van herkomst.

Kinder en Pubercoaching

Kom samen met je kind een individuele paardencoach sessie doen of kom binnenkort de sociale vaardigheidstraining doen: "Paardenkracht voor Pubers"

Ruitercoaching | Paardrijles

Krijg een unieke verbinding met je paard, leer op elkaar vertrouwen en samenwerken thuis, op concours, in de trailer en andere spannende en ontspannende momenten. Word samen dat unieke team. Ook op je paard zijn paarden geweldige spiegels. Je gaat zowel op je paard, naast je paard en zonder paard je talent ontwikkelen.

wat klanten schrijven

Ik had geen idee wat ik moest verwachten van een paardencoach sessie. Ik ben samen met een vriendin de vriendinnen workshop gedaan. Het was vooral vol "power" mijn eigen authentieke krachten ontdekken en in letterlijk in beweging komen. Een ontzettend bijzondere ervaring die mij ook in mijn carriere in beweging heeft gezet.
Lisa
Zelfstandig onderneemster
Wat een prachtige sessie heb ik gehad. Jaren lang had ik fysieke klachten en koude handen en voeten. Na de sessie heb ik die niet meer. Echt heel bijzonder. Toen ik helemaal ontspannen werd en ik ging liggen deed het paard dat ook. Ook mijn fysieke klachten zijn minder en ik heb veel meer energie. De paardencoaching was een prachtige aanvulling op mijn reguliere therapie.
Ingrid H.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.