**NIEUW** Paardencoaching voor zwangere vrouwen Ede

Datum/Tijd
Date(s) - 01/10/2016
10:00 - 12:00

Categorieën


 

**NIEUW**

Paardencoaching voor zwangere vrouwen

Heb jij ook het idee dat je wat uit balans bent geraakt sinds je zwangerschap? Zwanger zijn is een zeer bijzondere gebeurtenis in je leven. Er groeit een klein wondertje in je buik die je steeds vaker gaat voelen en waar je contact mee gaat maken.
Een zwangerschap heeft hele leuke kanten echter soms of voor sommigen heel regelmatig voel je je honds beroerd. Dat is ook niet gek aangezien er iets in je buik iets aan het groeien is op een plek in je lichaam die normaal zorgt voor stabiliteit en balans.

Om tijdens je zwangerschap balans en ontspanning in jezelf te vinden heb ik een mooie workshop samengesteld waarbij de paarden je gaan helpen.

Hoe? Dat is niet uit te leggen en dien je echt zelf met je ongeboren kindje te komen ervaren.
Veilig? Veiligheid altijd voorop, we doen tijdens een sessie alleen waar jij je veilig bij voelt en de paarden die we inzetten zijn ervaren.
Voor wie? Voor zwangere vrouwen. Partners, familie en vrienden van……

Een hele bijzondere ervaring en een cadeau voor jezelf en jouw kleine wondertje!

Zelf ben ik ook zwanger en doe ik gezellig mee om er een geweldige paardencoaching van te maken.

Speciaal voor zwangere vrouwen is de introductie prijs €17,50 i.p.v €25,- per persoon dit is inclusief gezonde drankjes en versnaperingen.
Partners, vrienden en familie betalen €25,- per persoon

 

Deze workshop is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘testimonials’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies.

Reserveren kan snel en makkelijk onderaan deze pagina. Wil je meer informatie of je via de mail aanmelden,  Klik dan hier om naar contact te gaan>>

Heb je de voorkeur voor een andere datum, tijd en/of locatie laat het ons weten!

Door u op te geven gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van SDM horses.

 

 

Bookings

Reserveren is alleen nog mogelijk door een mail te sturen naar: info@sdmhorses.nl