paardencoaching Nederland

De inspirerende spiegel voor mens & organisatie

Wil jij meer uit jezelf, je team of je bedrijf halen?

Paardencoaching is een van de meest effectieve methodes om bewust te worden van wat je doet, waar mogelijk blokkades zitten en waar je aan kunt werken om (nog) gelukkiger & energieker te leven.

Maak dromen waar.

Paarden houden je een spiegel voor. Zonder woorden maar met behulp van lichaamstaal en interactie.

Ze zijn duidelijk, direct, eerlijk, liefdevol en communiceren zeer effectief. Zodat je heel snel iets negatiefs in iets positiefs kunt transformeren en zo de beste versie van jezelf kunt leven en nog vele malen mooier dan hoe jij het je kan bedenken.

Wil je vrijblijvend meer informatie, een offerte op maat aanvragen voor bedrijven of een afspraak maken voor een GRATIS kennismakingsgesprek?

Dan is bellen of via whats-app momenteel het snelst: 06-22605597

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of de mogelijkheden (op maat) en wensen door te nemen.

Voor het laatste nieuws & weetjes over #paardencoaching, #ruitercoaching, #quantumjumping en de actuele workshops en de activiteiten zijn jullie van harte welkom op de sociale media. Klik hier>>

"De eerste stap naar succesvol zijn die zet je zelf"

VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA

Paardencoaching iets voor jou?

Omdat coaching zeer persoonlijk is bied ik diverse trajecten aan. Op mijn website lees je meer over de diverse coachingsvormen, evenementen voor jou als leidinggevende, persoon of ruiter. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie, een offerte aanvraag voor bedrijven, advies bij burn-out en re-integratie, traumaverwerking(IEMT), Quantum Jumping & Hypnose enz.
Reserveer nu een proefsessie>>

Paardencoaching iets voor jouw bedrijf?

Paardencoaching is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. 

WHY coaching met paarden?

Heel simpel, paarden liegen en praten niet. Ze spiegelen heel direct gedrag(bovenstroom), onbewuste denkpatronen en systemen (onderstroom). Als je binnen en buitenkant 1 (congruent) is zal een paard direct aansluiting zoeken waardoor je je welkom, gezien en gehoord voelt. Meer voor bedrijven & organisaties>>

Lees ook eens de sectie ‘Reviews’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn leiderschapstrajecten en/ of teamontwikkeling.

Ruitercoaching iets voor jou?

Ruitercoaching is een zeer effectieve methode voor het begeleiden van ruiters met hun paard. Net als bij gewone paardencoaching gaan we kijken naar wat het paard ” spiegelt” echter nu is dat veelal op het paard. Nummer 1 hierbij is lichaamsbewustwording van de ruiter en ademhaling! Daarnaast een positieve mindset creëren en je paarden(sport) dromen manifesteren en waar maken! 

We werken zowel naast als op het paard vanuit een positief geformuleerde doelstellingen en intentie. Lees meer over Ruitercoaching>>

Wie is Margien?

Gemotiveerde en enthousiaste ondernemer en coach voor bedrijven en particulieren. Dol op paarden en de laatste jaren geïnspireerd door de kracht en vooral sensitiviteit van Egyptische Volbloed Arabieren. Snel, wendbaar, doortastend, super powerfull en sensitief(HSP). Iets waar ik mijzelf direct in herkende. Moeder van 2 prachtige kinderen en hondje Knut. Lees hier mijn persoonlijke & inspirerende verhaal>>

Voor wie ben ik er?

Vooral door mijn persoonlijke ervaring ben ik zeer gedreven om particulieren en bedrijven mee te nemen in een proces om het zelfsturende en zelfoplossende vermogen te activeren. Zodat je mentaal & fysiek vrijheid kan ervaren. 
Onder andere zijn wij groot fan van de methodes: IEMT, (familie/ organisatie) opstellingen, Quantum Hypnose, Reiki, Human Design en ECO-coaching.

 

Wat ervaren deelnemers...

Ik heb een familieopstelling van Paardencoaching Nederland | SDM horses mogen bijwonen. Voor mij, als vrij nuchter persoon, een openbarende beleving! Prachtig om te ervaren hoe paarden zo fijn ontwikkeld zijn, dat ze daadwerkelijk reageren op wat er in een groep of persoon ‘van binnen’ speelt. De kracht van Margien is dan ook dat ze op subtiele wijze een verbinding weet te leggen en een vertaalslag weet te maken tussen de gedragingen van het paard en (verborgen) emoties van de mens! Van voorbereiding tot nazorg, tot in de puntjes verzorgd! Het hartelijk welkom met lekkere versnaperingen, uitgebreide lectuur over paardencoaching, de duidelijke uitleg over wat we konden verwachten van de coaching, een sfeer van ontspanning en vertrouwen en de afsluiting met een goed gesprek en een gevoel van voldoening en verheldering…. alles professioneel aangevlogen; een aanrader voor een ieder! Dikke pluim voor Margien
Mariana di Giovanni
Acountmanager Plus De Persgroep Nederland
Spannend, eerste keer met paarden werken, ik ben stiekem best wel een beetje bang voor paarden. Prachtig, emotioneel om te zien, te voelen wat er gebeurd. Eerst in de grote wei, daar liepen ze allemaal voor me weg. Zullen we dan met het halster werken, nee hoor daar hadden ze ook geen zin in. Toen naar de kleine wei, ik vroeg oké wie met mij wil werken kom maar. En ja hoor daar kwam E La Vita en het hengstveulen. Ze gingen om me “vechten”. E La Vita won en bleef maar rondjes om me draaien en me beschermen. Zeer aparte ervaring. Margien, begeleidde dit uitstekend. Toen het genoeg was kwam de hele kudde tot rust. En kon ik E La Vita van top tot teen aaien, mijn angst was totaal weg. Dit was wel kicken. De volgende dag werd me pas duidelijk wat de paarden mij duidelijk wilden maken. Een zeer emotioneel stukje voor me. Margien dank voor de mooie ervaring.
Barbara
Trainer & Coach

Paardencoaching iets voor jou?

Paardencoaching is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn. Lees ook eens de sectie ‘Reviews’, waarin klanten vertellen over hun ervaringen tijdens een van mijn sessies.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Omdat coaching zeer persoonlijk is bied ik diverse trajecten aan. Op mijn website lees je meer over de diverse coachingsvormen, evenementen voor jou als leidinggevende, persoon of ruiter. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie, een offerte aanvraag voor bedrijven, advies bij burn-out en re-integratie, traumaverwerking(IEMT), Reiki, Quantum Jumping, Quantum Hypnose enz.

Wil je vrijblijvend meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een GRATIS kennismakingssessie? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden op maat door te nemen. 

Tevens zijn wij altijd op zoek naar paardencoaches en locaties in Nederland voor een gezellige samenwerking.

Met positieve groeten,
Margien Wouters
Paardencoaching Nederland
Mobiel/ Whats app: 06-22605597

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten. Uiteraard zijn wij te vinden op de socials.

Kom gezellig bij de “Kudde”

Ontvang het laatste nieuws, weetjes, tips en blijf op de hoogte wanneer wij nieuwe evenementen en meditaties online hebben staan.