Workshops en opstellingen

 

Goedemorgen reader, 


Alles is momenteel aan het groeien en bloeien. Tijd om naar buiten te gaan. Wat is er dan mooier om een workshop te doen in de natuur met paarden, honden en alles wat zich aan dient. Ook hier ben ik na mijn bevalling weer bezig met het opzetten en geven van prachtige workshops, opstellingen en zakelijke/team coaching. Er zijn erg mooie aanvragen binnen gekomen en de eerste HSP workshop van dit jaar was weer super bijzonder.

 

Super fijne dag nog en geniet alvast van de lente!

 

Met positieve groet,

Margien Wouters
Miss Natalie
Dusty
Knut

 

---

7 April Familieopstelling Nijmegen

 

Op vrijdag 7 april 2017 is er vanaf 10:00 uur in Nijmegen weer een familieopstelling met paarden. Er is nog ruimte om als coachee zelf een vraag in te brengen of deel te nemen als representant.
Informatie en reserveren: familieopstelling-nijmegen-15-04-2017

---

Workshop Hooggevoeligheid en paarden:


Er zijn weer een aantal nieuwe data gepland voor de workshop Hooggevoeligheid en paarden. Wil je zelf mee doen of weet je iemand voor deze workshop interessant kan zijn stuur deze nieuwsbrief dan door of deel de link. Het is ook mogelijk om deze workshop in een klein groepje, alleen of zakelijk te doen. Voor meer informatie en reserveren klik op de onderstaande link:

 

22 April 2017 Ede>>
27 mei 2017 Nijmegen>> 

 

Zakelijke evenementen op maat


Mocht je op zoek zijn naar een bijzonder teamuitje of wil je met je team aan de slag met zakelijke vraagstukken neem dan vrijblijvend contact op zodat ik een passende offerte op maat kan maken. 

 

Inmiddels is mijn netwerk van coaches en trainers enorm gegroeid in de afgelopen jaren en begin ik me steeds meer aan het beseffen hoe goed ik een verbinding kan leggen en match kan maken tussen vraag en aanbod. De juiste coach/ trainer op de beste plek passend bij de persoon of organisatie. Deze kunnen plaats vinden op unieke locaties in Gelderland en Nederland. Er is van alles mogelijk van een simpele lunch tot aan een heel weekend met high -tea en borrel. 
Wat ik ook steeds vaker doe is workshops in kleine groepjes of met zijn tweeën voor vriend(inn)en en bijv. Ouders en kinderen.


Ook zie ik dat er steeds meer zakelijke vraagstukken komen omtrent de intuïtieve ontwikkeling van mensen. Hoe voorkomen wij dat we door de vele externe prikkels waar we geen invloed op hebben bij onszelf blijven en niet burn-out raken. Met paarden raak je hier al snel de kern en leer je mensen om weer bewust te worden van hun eigen kwaliteiten/ talenten en verbale en non-verbale communicatie naar de ander en zichzelf.
Binnenkort hoor je meer over mijn nieuwe concept wat ik aan het ontwikkelen ben voor de zakelijke markt.

 

Hondencoach Knut

Hondje knut speelt steeds vaker een erg grote rol tijdens de coachingen. Na een coaching die ik mezelf cadeau heb gedaan kwam ik erachter dat ik Knut veel te vaak niet heb gezien en zeker onderschat wat zijn toegevoegde waarde is ten aanzien van de (paarden)coach sessies. Hij krijgt dan ook zelf een rol en je kan vanaf nu een coachsessie met Knut en evt. je eigen hond reserveren. Je zult versteld staan wat dit je oplevert.
Knut is bij uitstek geschikt voor kinderen met hun ouders. Heb je bijvoorbeeld een kind wat heel veel aan voelt(HSP), angsten heeft, weinig zelfvertrouwen enz. dan kunnen we hier samen naar gaan kijken.
Info of reserveren: info@sdmhorses.nl 

---

 

Voel, beleef en ervaar!

 

Speciaal tarief Individuele paardencoachsessies:

 

Aangezien ik zelf rustig aan wil beginnen en jullie graag wil laten kennis maken met het fenomeen paardencoaching bied ik individuele paardencoachsessies aan voor een kennismakingstarief van €37,50 voor 45 minuten. 

 

Mocht je na deze sessie besluiten om een paardencoachtraject (minimaal 4 individuele sessies) te gaan doen dan krijg je deze sessie inclusief een telefonische voor en nabespreking geheel gratis.


Dit speciale tarief is geldig van 14-03-2017 t/m 25-04-2017 op dinsdagochtend in Nijmegen en op donderdagochtend in Ede. 

---
---
Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau?

Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau?

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau voor Sinterklaas, kerst, voor in een kerstpakket, relatiegeschenk, verjaardag, jubileum  of zo maar? Wat dacht je ervan om een paardencoaching cadeau te geven aan bijvoorbeeld je partner, vriend(in), ouders, kinderen, je werknemers of een zakenrelatie. Vaak hebben mensen al zoveel en is het moeilijk om creatief genoeg te zijn en een origineel cadeau te vinden. …

Lees verder

---
Bewust leren met paarden

Bewust leren met paarden

Een leuk stuk over paardencoaching in de Edese Post. Klik hier om het stuk te lezen>>

Lees verder

---
Artikel Paard&Sport "Het paard als therapeut"

Artikel Paard&Sport "Het paard als therapeut"

Vandaag staat er een prachtig artikel over het "paard als therapeut" in het magazine van de KNHS Paard&Sport. Een paar maanden geleden ben ik hiervoor geïnterviewd. Met dank aan Dr. Inga Wolframm voor het leggen van de connectie met de KNHS, Anouk van Elsackers voor het maken van de prachtige foto en het team van Diane. Gelukkig kom er steeds …

Lees verder

---
---

Social media


SDM horses is ook actief op social media. Volg, deel en like berichten op Facebook, Twitter en LinkedIn.
Ken je iemand die geïnteresseerd kan zijn in paardencoaching stuur deze nieuwsbrief dan door.

 

Klik op de onderstaande buttons om direct naar de social media te gaan>>

 

---

SDM horses - Telefoon: +31 (0)6-22605597 -info@sdmhorses.nl - www.sdmhorses.nl ­-