Hoera een meisje Celina

 

Goedemorgen reader, 

Zoals de meesten van jullie al weten ben ik op 17 December 2017 voor het eerst moeder geworden van een prachtige dochter Celina!
Wat een geluk en liefde. Samen met mijn partner en hondje Knut zijn wij een dolblij gezinnetje.

Afgelopen maanden waren momenten van intens geluk en intens verdriet.

 

Toen Celina nog maar 3 weken oud was overleed de baas en goede vriend van mijn partner Richard. Een heel heftig en plotseling verlies. Op zo'n moment komen leven en dood zo dicht bij elkaar en weet je weer hoe kwetsbaar het leven is.

 

Je wordt weer met twee benen op de grond gezet. Dit met de wetenschap dat het oh zo belangrijk is om van je leven zo maximaal mogelijk te genieten!

Goed voor jezelf zorgen en veel tijd liefde en aandacht aan je gezin, vrienden en familie te besteden moet op nummer 1 staan. 

Ook dien je echt je eigen passiepad te bewandelen door je hart te volgen en je talenten en kwaliteiten optimaal te benutten.....


Aangezien we aardig uit balans zijn geraakt de afgelopen periode ben ik zelf naar mijn lieve collega paardencoaches geweest voor een familieopstelling met paarden! En dat heeft mij weer balans en rust gebracht en positieve energie om weer super leuke workshops en bijzondere individuele paardencoachsessies, familieopstellingen en teamontwikkeling te gaan verzorgen. Want ja naast mijn lieve dochter en man is het geven van (systemische)paardencoach sessies nu eenmaal echt mijn passie! Zie voor data, info en reserveren klik hier of verderop in de nieuwsbrief>>

Super fijne dag nog en geniet alvast van de lente!

 

Met positieve groet,

Margien Wouters
Miss Natalie
Dusty
Knut

 

---

 

Voel, beleef en ervaar!

 

Speciaal tarief Individuele paardencoachsessies:

 

Aangezien ik zelf rustig aan wil beginnen en jullie graag wil laten kennis maken met het fenomeen paardencoaching bied ik individuele paardencoachsessies aan voor een kennismakingstarief van €37,50 voor 45 minuten. 

 

Mocht je na deze sessie besluiten om een paardencoachtraject (minimaal 4 individuele sessies) te gaan doen dan krijg je deze sessie inclusief een telefonische voor en nabespreking geheel gratis.


Dit speciale tarief is geldig van 14-03-2017 t/m 25-04-2017 op dinsdagochtend in Nijmegen en op donderdagochtend in Ede. 

---

Workshop hooggevoeligheid en paarden

 

Voor de Workshop Hooggevoeligheid van 26 maart 2017 is alleen nog plek op de reservelijst. 
Speciaal voor jullie heb ik 2 nieuwe data gepland. Nieuw is dat de workshop HSP voor het eerst in Ede wordt gegeven op 29 april 2017.
Wees er snel bij want er is erg veel animo voor deze bijzondere workshop.
Reserveer je voor 31 maart 2017 dan krijg je de lunch van mij GRATIS!

---
---
---
Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau?

Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau?

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau voor Sinterklaas, kerst, voor in een kerstpakket, relatiegeschenk, verjaardag, jubileum  of zo maar? Wat dacht je ervan om een paardencoaching cadeau te geven aan bijvoorbeeld je partner, vriend(in), ouders, kinderen, je werknemers of een zakenrelatie. Vaak hebben mensen al zoveel en is het moeilijk om creatief genoeg te zijn en een origineel cadeau te vinden. …

Lees verder

---
Bewust leren met paarden

Bewust leren met paarden

Een leuk stuk over paardencoaching in de Edese Post. Klik hier om het stuk te lezen>>

Lees verder

---
Artikel Paard&Sport "Het paard als therapeut"

Artikel Paard&Sport "Het paard als therapeut"

Vandaag staat er een prachtig artikel over het "paard als therapeut" in het magazine van de KNHS Paard&Sport. Een paar maanden geleden ben ik hiervoor geïnterviewd. Met dank aan Dr. Inga Wolframm voor het leggen van de connectie met de KNHS, Anouk van Elsackers voor het maken van de prachtige foto en het team van Diane. Gelukkig kom er steeds …

Lees verder

---
---

Social media


SDM horses is ook actief op social media. Volg, deel en like berichten op Facebook, Twitter en LinkedIn.
Ken je iemand die geïnteresseerd kan zijn in paardencoaching stuur deze nieuwsbrief dan door.

 

Klik op de onderstaande buttons om direct naar de social media te gaan>>

 

---

SDM horses - Telefoon: +31 (0)6-22605597 -info@sdmhorses.nl - www.sdmhorses.nl ­-