Gelukkig nieuwjaar

 

 

 

Goedemiddag reader,

 

Bij deze wil ik iedereen een fantastisch nieuwjaar wensen. Beter laat dan ooit zullen we maar zeggen. Het heeft even geduurd omdat we met een heleboel leuke dingen bezig zijn.

 

Alsnog wil ik terugblikken op 2015 om vervolgens vanuit het hier en nu uit te kijken naar een fantastisch 2016!

 

Wat was 2015 een geweldig jaar!

Bij deze wil ik iedereen heel erg bedanken die hier aan bij heeft kunnen dragen.

Wat een mooie en gave dingen heb ik samen met de paarden, geweldige coachees, collega's, teams en organisaties mogen doen. Elke keer weer een cadeautje! 

Ik blijf me verbazen hoeveel impact paardencoaching op welke manier dan ook kan hebben op zowel individuele als zakelijke ontwikkeling en groei.

En wat dacht je van de ruiters waarvan er een aantal echt met hele grote stappen vooruit gaan. Puur door deel genomen te hebben aan een coaching of ruitertraject.

Op systemisch vlak heb ik een hele mooie stap gemaakt en ben ik in het voorjaar geslaagd voor de opleiding Systemisch werken met paarden. Deze manier van coaching word al zeer veel ingezet voor zowel familie als organisatie opstellingen en werkt zeer effectief en doeltreffend. 


Speciaal voor Valentijnsdag is er 14 februari 2016 een opstelling met paarden over de liefde. "Uit je hoofd en in je hart"  met een heerlijke gezonde lunch.

In 2015 ben ik ook begonnen met een nieuwe opleiding tot ECO-coach waarbij ik eerst dacht dat ik dit alleen tijdens mijn ruiterconcept mee kon nemen. Echter is nu gebleken dat je dit ook geweldig kunt inzetten bij teamontwikkeling en ook in combinatie met paardencoaching. Een mooi begin om ook zonder paarden een bijzondere coaching te kunnen verzorgen.

Wil je zelf een Ruiterfit dag organiseren met ECO-coaches: Lammert Haanstra, Ferry Ferwerda en mij als (systemisch)paardencoach neem dan contact met mij op, dan plannen we een datum voor een super inspirerende dag.

De workshop Hooggevoeligheid en paarden die ik in september samen met Paula Holtzer heb gegeven en de workshop "Zingen in de wei" samen met Sara di Marco waren beide zeer geslaagd en zullen in het voorjaar van 2016 ook weer plaats vinden. Als je interesse hebt in 1 of beide workshops laat het mij weten dan houden we persoonlijk op de hoogte.

In het nieuwe jaar staan er heel veel mooie activiteiten in de planning waar ik nog niet alles over kan zeggen. Zodra het bekend is laat ik jullie dat zeker weten.

Een super nieuwjaar en geniet van al het moois!


Met positieve groet,
Margien Wouters
E La Vita
Miss Natalie
Dusty
Knut

 

 

---

Speciaal voor Valentijns dag

 

14-02-2016 is het weer Valentijnsdag. Speciaal voor deze dag organiseert sdm horses een opstelling over de liefdeNaast dat dit een prachtig cadeau voor jezelf is kun je dit ook geven aan iemand die je dierbaar is.
Uiteraard zullen de paarden tijdens deze opstelling aanwezig zijn om bij de deelnemers te spiegelen, balans aan te brengen en vooral iedereen te laten genieten van de prachtige momenten.....

Valentijns opstelling

Valentijns opstelling "Uit het hoofd in het hart" Datum:        14-02-2016 Tijd:              12.00 – 17.00 uur Locatie:       Bijzondere locatie in Nijmegen Prijs:            €75,- (inclusief koffie, thee, versnaperingen en lekkere gezonde lunch) Minimaal 4 en maximaal 12 personen. Bij 6 personen of meer wordt de prijs aangepast. Extra opstelling met paarden speciaal voor Valentijnsdag. Zit jij met vragen over de liefde, heb …

Lees verder

---

Nieuws

Wat is (systemische) paardencoaching?

Wat is (systemische) paardencoaching?

De laatste tijd spreek ik steeds meer mensen en krijg ik telefoontjes of e-mails van mensen die vragen hebben over paardencoaching en het systemisch werken met paarden (familie en organisatieopstellingen). Op de site hebben we natuurlijk een zo goed mogelijk verhaal geschreven over dat paardencoaching het coachen van mensen is met behulp van een paard. Voor een aantal mensen is dit vaak niet duidelijk als ze …

Lees verder

Bit talentendag 2016

Bit talentendag 2016

Samen met de coaches en Adelinde Cornelissen van het Adelinde Training Center hebben we een zeer geslaagde dag gehad tijdens de Bit talentendagen in Drachten. Deze dag hebben we zowel jonge en volwassen ruiters beoordeeld en gecoacht op het rijden, ademhaling, focus en balans. Het was weer een succes met allemaal winnaars.       

Lees verder

ECO-coaching en paardencoaching in Arnhem

ECO-coaching en paardencoaching in Arnhem

ECO-coaching en paardencoaching in Arnhem Een paar weken geleden hebben we bij Hippisch centrum de Waterberg in Arnhem een prachtige middag paardencoaching verzorgd  bij de ECO-coaches samen met een aantal fanatieke ruiters. Lees meer over deze vernieuwende middag>>>>    

Lees verder

---

Social media

SDM horses is ook actief op social media. Volg, deel en like berichten op Facebook, Twitter en LinkedIn.

 

Klik op de onderstaande buttons om direct naar de social media te gaan>>

 

---

SDM horses - Telefoon: +31 (0)6-22605597 -info@sdmhorses.nl - www.sdmhorses.nl ­-