Reserveer last minute voor oktober 2015! #13

 

 

 

Goedemiddag reader,

 

Wegens een zeer geslaagde eerste workshop "Hooggevoeligheid en paarden" hebben we besloten om een nieuwe datum te plannen en wel op 25 oktober 2015 tussen 10.00 en 16.00 uur bij centrum "De Appel" in Nijmegen.  Je kunt nog reserveren maar er valt wel aan te raden dit op tijd te doen om teleurstelling te voorkomen.


Balans workshop 24 oktober 2015 in Nijmegen 10:30 - 13:30 uur:
Voor deze leuke en gezellige workshop zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Systemisch werken met paarden:

24 oktober 2015 in Nijmegen 14:00 - 17:00 uur
27 oktober 2015 in Ede          11:30 - 14:30 uur 

Wie heeft er interesse om een persoonlijke vraag in te brengen of als representant mee te doen?  Lees meer>>>


Wil je meer informatie over 1 van de workshops of wil je direct een plek reserveren neem dan telefonisch of per e-mail contact op.


Positieve groet,
Margien Wouters
SDM horses

 


---
Hooggevoelig1

Nijmegen 25 oktober 2015 Workshop hooggevoeligheid en paarden

Wegens een zeer geslaagde eerste workshop "Hooggevoeligheid en paarden" hebben we besloten om een nieuwe datum te plannen en wel op 25 oktober 2015 tussen 10.00 en 16.00 uur bij centrum "De Appel" in NIJMEGEN Voor meer informatie of direct reserveren klik dan hier om naar de site van evenwichtig leven te gaan>>>>    

Lees verder

---

reader Doe jij mee met de balans workshop op zaterdag 25 oktober?

Nijmegen 24 oktober 2015 Balans workshop

  Klik hier voor meer informatie of om via de e-mail te reserveren>> Reserveren kan snel en makkelijk onderaan deze pagina. Door te reserveren gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van SDM horses.

Lees verder

---
coaching with horsepower

Ede 27 oktober 2015 Breakfast Club

Dinsdag 27 oktober 2015 geeft Margien Wouters van SDM horses een demonstratie voor het coachen van mensen met behulp van paarden bij the Breakfast club Ede. Tevens zal er een presentatie zijn over een bijzonder project wat gaat plaatsvinden op de boerderij van De Hartenberg. Dit evenement kan alleen worden bijgewoond door mensen die zich hebben aangemeld via de onderstaande …

Lees verder

---
(null)

Teamontwikkeling met paarden

Vandaag heeft er weer een prachtige "Teamontwikkeling" met paarden plaats gevonden bij SDM horses. Mooie dag met inzicht, bewustwording, zelfsturing en ook erg belangrijk #plezier! #systemischdynamischmotiveren

Lees verder

---

Foto's ©Anouk Elsackers

"Teambuilding with horsepower"

SDM horses is ook actief op de zakelijke markt. Sinds een aantal maanden bieden we het trainingsprogramma Systemisch Dynamisch Motiveren aan. Hierbij wordt onder andere gewerkt aan een juiste balans, ordening en motivatie binnen een team of organisatie. Dit alles om jezelf en anderen te inspireren en een zelfsturend en oplossend vermogen te activeren. 

Hoe? Het coachen van mensen met behulp van een paard (paardencoaching) is over het algemeen lastig uit te leggen. Dit zelf ervaren is gegarandeerd een bijzondere en leerzame beleving. 
Naast teambuilding voor bedrijven en organisaties kun je bij SDM horses ook terecht voor een gezellige vriendendag of vrijgezellenfeest op maat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jullie evenement op maat.

 

---

Klik hieronder om het nieuwe BLOG bericht te lezen

---

Social media

SDM horses is ook actief op social media. Volg, deel en like berichten op Facebook, Twitter en LinkedIn.

 

Klik op de onderstaande buttons om direct naar de social media te gaan>>

 

---

SDM horses - Telefoon: +31 (0)6-22605597 -info@sdmhorses.nl - www.sdmhorses.nl ­-