Lees nu het nieuws september/oktober 2015 #12

 

 

 

Goedemiddag, reader

Aanstaande zondag 27 september 2015 organiseren Paula Holtzer van Evenwichtig leven en Margien Wouters van SDM horses een workshop voor mensen die hooggevoelig zijn of meer willen weten over dit thema. 

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, wil je nog meedoen reserveer dan op tijd! 

Balans workshop 25 september 2015:
Aanstaande vrijdag kun je weer deelnemen aan de Balans workshop in Nijmegen van 10.00-13.00 uur. Opgeven kan nog tot woensdagavond.

Systemisch werken met paarden 26 september 2015:
Zaterdag 26 september is er vanaf 10.00 uur de mogelijkheid om een opstelling met paarden te doen in Nijmegen of Ede. Wie heeft er interesse om een vraag in te brengen of als representant mee te doen?


Wil je meer informatie over 1 van de workshops of wil je direct een plek reserveren neem dan telefonisch of per e-mail contact op.


Positieve groet,
Margien Wouters
SDM horses

 

 

 

 

---
Workshop Hooggevoeligheid met paarden Nijmegen

27 september 2015 Workshop Hooggevoeligheid met paarden Nijmegen

Workshop hooggevoeligheid en paarden – september 2015 €45,00–€85,00 In september 2015 organiseren Paula Holtzer van Evenwichtigleven en Margien Wouters, (systemisch) paardencoach van SDM Horses een tweetal workshops: een workshop voor ouders en hooggevoelige kinderen en een workshop voor hooggevoeligen en voor geïnteresseerden. Paarden zijn hoogsensitief en spiegelen ons op een natuurlijke manier. Het spiegelbeeld geeft inzicht in je zelf en zet je als …

Lees verder

---

reader Doe jij mee met de balans workshop op vrijdag 25 september 2015?

---
Systemisch werken met paarden Nijmegen of Ede

26 september 2015 Systemisch werken met paarden.

Systemisch werken met paarden "Omdat alles met elkaar verbonden is" Door deel te nemen aan een opstelling met paarden krijg je inzicht in hoe de ordening van jouw persoonlijke systeem van herkomst, jouw relaties en je werk een plaats hebben in je leven. Je krijgt inzicht in hoe het kan dat je herhaaldelijk vastloopt in patronen. Tijdens een opstelling kunnen patronen …

Lees verder

---

"Zingen in de wei"

De kop is eraf! 2 weken geleden hebben we met gezellige (aanstormende) zangers, zangeressen en Sara di Marco als docent voor het eerst gezongen in de wei! Tijdens deze pilot moesten de paarden nog erg wennen en besloten "paard te blijven" door gras te eten en vrolijk te rennen door de wei! Een prachtig leermoment en een bewustwording voor ons. Een volgende keer gaan we het anders doen om dit kleine succes GROOT te maken..... Zangers en zangeressen bedankt voor jullie feedback! Voor wie geïnteresseerd is, reserveer nu al een plek. In het voorjaar van 2016 komt er een vervolg!!

 

---

Foto's ©Anouk Elsackers

"Teambuilding with horsepower"

SDM horses is ook actief op de zakelijke markt. Sinds een aantal maanden bieden we het trainingsprogramma Systemisch Dynamisch Motiveren aan. Hierbij wordt onder andere gewerkt aan een juiste balans, ordening en motivatie binnen een team of organisatie. Dit alles om jezelf en anderen te inspireren en een zelfsturend en oplossend vermogen te activeren. 

Hoe? Het coachen van mensen met behulp van een paard (paardencoaching) is over het algemeen lastig uit te leggen. Dit zelf ervaren is gegarandeerd een bijzondere en leerzame beleving. 
Naast teambuilding voor bedrijven en organisaties kun je bij SDM horses ook terecht voor een gezellige vriendendag of vrijgezellenfeest op maat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jullie evenement op maat.

 

Teambuilding

Teambuilding

Team building with horsepower Orde op zaken stellen binnen een team of bedrijf in een dag of middag. Krijg alle neuzen dezelfde kant op en activeer een zelfsturend leerproces. Maak kennis met het trainingsprogramma Systemisch Dynamisch Motiveren van SDM horses. Kom samenwerken met een paard en ervaar hoe effectief deze methode van coaching is. Een van de onderdelen van het trainingsprogramma kan een organisatieopstelling …

Lees verder

---

Klik hieronder om het nieuwe BLOG bericht te lezen

---

Social media

SDM horses is ook actief op social media. Volg, deel en like berichten op Facebook, Twitter en LinkedIn.

 

Klik op de onderstaande buttons om direct naar de social media te gaan>>

 

---

SDM horses - Telefoon: +31 (0)6-22605597 -info@sdmhorses.nl - www.sdmhorses.nl ­-