Geannuleerd OPEN dag 4 September 2015 #11

 

 

 

Goedemiddag,

Bij deze wil ik je mededelen dat de OPEN dag van vrijdag 4 september 2015 wordt verplaatst naar een zonnige datum in het voorjaar van 2016!
  

Uiteraard zal ik je van deze nieuwe datum die rond maart of april 2016 zal plaatsvinden op de hoogte houden.

Zaterdag gaat de workshop "Kom zingen in de wei" wel door van 10.00 - 12.00 uur. Wil je meedoen met deze ochtend vol klank en gezelligheid geef je dan nu op.
Na 12 uur is er de gelegenheid om uitleg te krijgen en vragen te stellen over de verschillende manieren van paardencoaching. Ik kan dan een korte demonstratie geven.

In september staat er ook een hele bijzondere workshop op het programma voor hooggevoeligen. Deze workshop zal samen met Paula Holtzer worden gegeven. 

 

 

 

---

"Kom zingen in de wei" Nijmegen

"Kom zingen in de wei" Op zaterdag 29 augustus 2015 en 5 september 2015 organiseren zangdocente, coach en sopraan Sara di Marco en Margien Wouters  (systemisch) paardencoach van  SDM Horses een inspirerende ochtend  vol klank in Nijmegen! Voor deze allereerste  jamsessie in de paardenwei samen met de coaches en paarden bieden we een speciaal tarief aan van €19,- per persoon. Heerlijk een moment voor jezelf  met  (kruiden) thee, …

Lees verder

---
Workshop Hooggevoeligheid met paarden Nijmegen

20 en 27 September 2015 Workshop Hooggevoeligheid met paarden Nijmegen

Workshop hooggevoeligheid en paarden – september 2015 €45,00–€85,00 In september 2015 organiseren Paula Holtzer van Evenwichtigleven en Margien Wouters, (systemisch) paardencoach van SDM Horses een tweetal workshops: een workshop voor ouders en hooggevoelige kinderen en een workshop voor hooggevoeligen en voor geïnteresseerden. Paarden zijn hoogsensitief en spiegelen ons op een natuurlijke manier. Het spiegelbeeld geeft inzicht in je zelf en zet je als …

Lees verder

---
(null)

You tube film met een impressie van de Horses&Hearts inspiratiedag Nijmegen

Klik op deze  you tube link voor een impressie van een geweldige dag met Sanna Stelloo.

Lees verder

---
---
---
Club voor het systemisch werken met paarden Nijmegen

Club voor het systemisch werken met paarden Nijmegen

Voor meer informatie of lukt het niet om je aan te melden: Klik dan hier om naar contact te gaan>> Opgeven kan snel en makkelijk zie onderaan deze pagina. Door u op te geven gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van SDM horses.

Lees verder

---

Klik hieronder om het nieuwe BLOG bericht te lezen

---

Social media

SDM horses is ook actief op social media. Volg, deel en like berichten op Facebook, Twitter en LinkedIn.

 

Klik op de onderstaande buttons om direct naar de social media te gaan>>

 

---

SDM horses - Telefoon: +31 (0)6-22605597 -info@sdmhorses.nl - www.sdmhorses.nl ­-