Eerste nieuwsbrief januari 2015

 

2014 is voorbij. Zelf heb ik een geweldig jaar gehad en heb erg veel zin in 2015. Daarom heb ik alvast nieuwe activiteiten op mijn website geplaatst en daarvan breng ik jullie bij deze als eerste op de hoogte.

 

Ben jij van plan om in het nieuwe jaar te gaan werken aan persoonlijke ontwikkeling, meer balans te krijgen in je dagelijks leven, je hart volgen, dromen waar maken? Kom dan eens mee doen met een van de workshops.

 

Tot maart 2015 kun je tegen een sterk gereduceerd tarief deelnemen aan een oefen familieopstelling met paarden. Een mooie kans om een hele bijzondere ervaring op te doen die je niet snel zal vergeten.

 

Wil je samen met je bedrijf een bedrijfsuitje of evenement op maat gaan organiseren? Neem dan contact op voor de mogelijkheden op een van de mooiste locaties op de Veluwe of het rijk van Nijmegen.

 

Ook voor de ruiters onder ons heb ik leuke workshops in petto dit jaar. Het is zelfs mogelijk om een workshop op je eigen locatie te organiseren. Van intuitief grondwerk, ruiterfitness, een schrikkertraining of iets anders het is allemaal mogelijk bij SDM horses.

 

Een fantastisch 2015 gewenst en tot ziens bij SDM horses.


Met positieve groet,

Margien Wouters

SDM horses 

 

 

 

 

---

Agenda januari 2015:

SDM horses WINACTIE!!

SDM horses WINACTIE!!

Klik hier om direct naar Facebook te gaan>>>>

Lees verder

---
Word 2015 jouw balansjaar?

Word 2015 jouw balansjaar?

Tijdens deze workshop ga je samen met de paardencoach, paarden of pony's diverse opdrachten die je zowel mentaal als fysiek bewuster maken en meer in balans brengen. Naast de opdrachten is er ook ruimte voor humor. Er word naast het paard gewerkt en mensen met angsten voor paarden kunnen met een gerust hart mee doen. De ervaring is dat mensen met zelfs …

Lees verder

---
Oefen familieopstelling met paarden 2015

Oefen familieopstelling met paarden 2015

Tot maart 2015 is er bij SDM horses de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen aan een familieopstelling met paarden. Graag bij het opgeven aangeven naar welke locatie jouw voorkeur uitgaat. Meer informatie, vragen of opgeven kan ook via de telefoon of mail klik hier om naar contact te gaan>> Meer informatie over familie/ organisatieopstellingen met paarden? klik …

Lees verder

---
Intuitief grondwerk met paarden

Intuitief grondwerk met paarden

Wanneer en tijd: Elke maand zie agenda Duur: 2 uur Kosten: €50,- per persoon Minimaal aantal deelnemers: 2 max. 4 met eigen paard of een paard van mij. Locatie: Nijmegen, Ede of op eigen locatie Meer informatie, vragen of opgeven kan ook via de telefoon of mail klik hier om naar contact te gaan>> In overleg is het mogelijk om de workshop …

Lees verder

---
proefles ruiterconcept

Proefles ruiterconcept

Klik hier om je direct in te schrijven>>>>

Lees verder

---

Social media

SDM horses is ook actief op social media. Volg, deel en like berichten op Facebook, Twitter en LinkedIn.

 

Klik op de onderstaande buttons om direct naar de social media te gaan>>

 

---

SDM horses - Telefoon: +31 (0)6-22605597 -info@sdmhorses.nl - www.sdmhorses.nl ­-